labi apmaksaats esteetiskais orgasms*

« previous entry | next entry »
Mar. 3rd, 2004 | 09:59 pm
music: sviesc pa SWH

Ušlu - Ušlu - Ušlu ... man skan abaas ausiis un lozjnaa pa smadzenju kroku, turot mani maza iespaidu atkaribaa no vakardienas piedzivotaa..

Ušlu: taa VINJI pashi izrunaa savas valsts galvaspilseetu. Skaista. Iekaroju ar stopiem - jau celja uz Oslo bija kur piesiet acis - manam meeram gandriiz kalni. ideja bija lidz absurdam spontana - nakts vidu, sitot klachu, sapratu, ka riit braucu uz Norvegjiju. biologiska nepiecieshamiba parvietot savu miesu telpa un piesaatinaties ar jaunam emocijam. galamerkis tika sasniegts ar 7 kaariem. pirmie trapijas vietejie "laukji" no tuvejas Grums - 3 jauni zelji, no kuriem viens paali un angliski nerunajosh, otrs pie stuures (ka velaak izradijas bez autov-apliecibas) un treshais - uz aizmugureja benjka ar mums, mutee sabaazis snuusu. talaak viss notika kaa jau stopeejot - nelielas pastaigas mijas ar nelielu staveshanu un jauniem cilveekiem. sastapaam vienu norvegju lugu rakstnieku, meitenes, kas veel tikai macijas braukt (tipa maaacibu mashiinu - bet nu TIK advanceetu!)... tad pedejais kaars ar diviem tumshajiem dzekiem: viens no Chiiles un otrs no Pakistanas. iekapaam. un braucaam.

 

Chilieti ievedaam majam un tad palikam kopa ar pakistanieti, kurs ne vella angliski, tomeer solijas nogadaat Oslo centra (pirms tam iebraucot pie vinja majas). Tad nu visu atlikuso dienas dalju nacaas runaat norvegjiski - zviedriski..

 

jaatziist, ka pirmie Oslo iespaidi paliks ilgi veel prata. jauniegutais frends no Pakistanas nolema mus aplaimot ar savu kompaniju gandriiz visu muusu Oslo sabuushanas laiku, kas no vienas puses prieceja, jo vinjam bija kaars, bet no otras - visu laiku bija jaalauzas sev aizmirsta valoda un nevareju nodoties apcerei, uz ko Oslo mani rosinaja.. vakars ievilkas ar lielu picu kaut kur Oslo imigrantu rajona. bijam vienigas baltaas meitenes, bet pica - laba. tikam ielugtas uz nakamo piceriju, daudz glaunaku pasha centra, tomer nolemam atteikties (uzradas vel viens pakistanietis, kursh neiedvesa ne mazako uzticibu..vel jo mazaak vinja mersedes (necieshu mershus!!)). veel nieka stunda no Oslo, kad biletes saaka par sevi atgadinaat. veel mirklis, veel skats uz Oslo by night.. un taa vien gribas atgriezties. peec - 3h ilgs brauciens atpakal uz Zviedriju ar nakts autobusu un 7km gara pastaiga no centra lidz kopmitnem. diena bija sevi piepildijusi un labi apmaksaats estetiskais orgasms noticis..

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

a zhdala-znala:)

from: [info]chaika
date: Mar. 3rd, 2004 - 11:24 pm
Link

gleznas teema no neapraxtiitaa 7km gaajiena?
(tad jau tomeer uz kaada manjaka uzraavies:)))!!)

___________
man tak bija jaaiekkaa:))!

Reply | Thread


Hege

Re: a zhdala-znala:)

from: [info]hege
date: Mar. 3rd, 2004 - 11:51 pm
Link

bet bilde no Ushlu.

Reply | Parent | Thread


munka kliedziens?

from: [info]chaika
date: Mar. 3rd, 2004 - 11:57 pm
Link

tok zini, ka vinja Ushlu staav?

___
kachiem po:)))

Reply | Parent