гражданка (не) пофигистка - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
10:09

[info]hederas_sieva

[Link]

Nr.20
Šorīt secināju, ka manu mazo, dzelteno ripiņu pietiek vien pāris dienām, kas nozīmē - divu mēnešu kurss ir noslēdzies. Skatoties uz viņām secināju, ka dažās dienās, visticamāk, esmu iedzērusi vairāk kā vajag, bet dažās visticamāk neesmu dzērusi neko. Pārmaiņas pēc gan centos tam visam pieiet nedaudz nopietnāk - vismaz dzert vienā laikā, bet viss pārējais kaut kā nesekmējās. Esmu sākusi pastiprināti smēķēt un tā kā ir vasara, alkohols  arī parādījies vairāk kā vajadzētu.
Kas ir mainījies? (Nez, vai to mūžīgo nogurumu un sasodīto miegainību pie tā var pieskaitīt?). Mans kuņģis ir sācis niķoties vēl vairāk un mana seja ir kā pubertātes skartam tīnim. Ir jau protams arī pozitīvais- šo mēnešu laikā esmu izdzērusi veselu vienu pretsāpju tableti, neesmu nekur noģībusi vai vēmusi. Neapšaubāmi - viena sasodīti liela uzvara pār sevi. Jo līdz tam, pretsāpju zāļu lietošana un pārdozēšana bija kļuvusi par manas dzīves neatņemamu sastāvdaļu un galu galā tāpat tas viss vainagojās ar viņu izvemšanu.
Visticamāk, ejot pie ārsta pagarināšu recepti uz kādiem mēnešiem. Tāpat jau ar laiku mans burvīgais organisms pieradīs un nāksies vien domāt kādu citu veidu kā viņu piemānīt, jo viņš mainīties netaisās, bet man viņa niķi ir apnikuši.

 Hmm, jau trešo dienu - Tegan and Sara (Goodbye goodbye // I was a fool ). Tīri vai pašai interesanti zināt, cik gan vēl ilgi šīs dziesmas mani būs apsēdušas!
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba