гражданка (не) пофигистка - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
09:46

[info]hederas_sieva

[Link]

Nr.152
Palēnām jāapaļo darba gada atskaites un personīgā gada atskaite. Kas tad šajā gadā ir noticis? -  katrā ziņā par garlaicību es nudien nevaru sūdzēties. Jau pats gada iesākums sākās ar  manu un Viņa strīdu, iespējams, vienu no briesmīgākajiem, pēc kura manī kaut kas salūza, cerība ko saglābt palēnām izplēnēja un iestājās spīts... katrā ziņā šogad  esmu uzvedusies kā liels, rozīgs, rukšķošs (māj)lops ... es salūzu 1. augustā, plkst.6.30 no rīta, kad Viņš mani aizveda pie draudzenes un pats aizbrauca uz lidostu. Tad es sapratu, ka patiesībā Viņu mīlu, mīlu joprojām un nespēju samierināties. Katrā ziņā  veiksmīgi esmu sabojājusi visu līdz pašai saknei.
Šogad zaudēju arī tuvu draudzeni. Patiesībā - bērnības draudzeni, ar kuru kopā deldējām smiltis bērnudārzā, gan bikses skolas solā. Par laimi, man vismaz paliek atmiņas, skaistas, bet sāpīgas. Katrā ziņā neizsakāmi liels paldies  par to, ka viņa bija manā dzīvē.
Šogad pazaudēju arī savu mājdzīvnieku -Kirilu (hā, īsi pirms Valentīndienas). 
Es šogad esmu zaudējusi pārāk daudz...  esmu pārvērtusies par mūžam neizgulējušos bezlaika monstru, kas tā vietā, lai saņemtu pēdējos spēkus un apciemotu vēl palikušos draugus, izvēlas gulēt un aizmirsties. Es nesolu, ka labošos, es varu vien lūgt piedošanu, sapratni, iecietību un teikt, ka es jūs neesmu aizmirsusi, jūs joprojām man esat svarīgi.

Kā tad es sagaidīšu jauno gadu? Visticamāk - slimojot, jo kārtējo reizi ķermenītis izdomāja sagrābāt vīrusiņu (varētu pat teikt, mana miesa ir kā precīzs pulkstenis, es slimoju ik pēc 1,5 mēn). Mierinājumam saņēmos un uzdāvināju sev savas mīļākās smaržas (un kā teica mana bijusī kolēģe: "viņas smird pēc briežu dziedzeru sekrēta ...").

Ar cieņu, hederas_sieva
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba