Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]heda
Nov. 1st, 2020 04:23 pm

Labi, ka ziņu lasīšanai pēdējās nedēļās nav daudz laika, bet pavirši palasot par islāmistu plosīšanos un "labo cilvēku" uzstājību turpināt uzsākto politiku un pakļauties vēl pakļāvīgāk, jau atkal atcerējos Buņina rakstīto par cita laika vājprātīgajiem:
"Būt tādi paši kā viņi, mēs nevaram. Bet ja nevaram, mums beigas."

Bet te citāts no Malmes Islāma akadēmijas, kuru gadiem līdzfinansē arī no Malmes pilsētas nodokļu maksātāju līdzekļiem, vadītāja teksta, kas rakstīts oktobra sākumā, vēl pirms slepkavībām Francijā: "Francija ir ekstrēmi sekulāra un arvien islamofobiskāka nelietīga valsts, kas jau ilgstoši dzīvojusi un joprojām dzīvo, izsūcot pasaules vājo asinis. (..) Jo lielākās bailes ir tieši no arābu un musulmaņu neatkarības, vienotības un spēka. Neapšaubāmi pamatotas bailes, kad vienā jaukā dienā savas tiesības pieprasīs tie, kuri ir pakļauti Francijas ļaunumam un netaisnībai."
Saskaņā ar zviedru platstaumes viedokli viņš tiek uzskatīts par mērenu musulmani, viņa uzskatus vēlas uzzināt un izteikumus publicē mediji, kā arī Zviedrijas valsts un Malmes pilsēta viņam un viņa vadītajai iestādei maksā par "padomiem" un darbības imitācijām ekstrēmisma apkarošanas jomā. Piemēram, projekts "Safe Space Malmö" tika atbalstīts ar 12,5 miljoniem kronu.

Tags:

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.