Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]heda
Apr. 2nd, 2020 07:13 am

29 no 88 Stokholmas pansionātiem konstatēta saslimšana ar Ķīnas vīrusu Covid 19. Valsts galvenais epidemologs par to esot ļoti izbrīnīts, it kā tas nebūtu ietilpis viņa un sociķu valdīšnas "bara imunitātes" plānā.
Lai mazinātu ētisko stresu medicīnas darbinieku vidū, pirms nedēļas Sociālo lietu pārvalde pieņēma jaunas vadlīnijas intensīvās terapijas pieejamībai, nosakot trīs prioritārās kategorijas. Zemākā, trešā kategorija, kurai lielas slimnīcu noslodzes gadījumā tiks liegta intensīvā terapija, pirmkārt ietver pacientus ar zemām izdzīvošanas izredzēm. Otro kategoriju veido pacienti ar nopietnām slimībām un pacienti, kuru paredzamā dzīvildze nav ilgāka par 12 mēnešiem. Dziļas krīzes gadījumā ārstēšana var tikt liegta arī augstākās prioritātes grupai, tādā gadījumā ņemšot vērā bioloģisko vecumu.
Savukārt sērgas izplatības mazināšanai vakar izsludināti jauni, efektīvi pasākumi, piemēram, aicinot biedrību un apvienību biedrus pārcelt sapulces uz vēlāku laiku un sabiedriskajam transportam un veikaliem uzliekot par pienākumu mazināt drūzmēšanos.

Tags:

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.