Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Dec. 15th, 2019 04:10 pm

Bagātinātāju plosīšanās Trolhetenā (par to te rakstīju piektdien) rezultātā tika pieņemts lēmums, ka vakaros pēc plkst.18 un naktīs kārtības sargi un apsargi tur vairs nepatrulēšot, tas esot pārāk bīstami. Bet valsts premjerministrs šajā jaukajā, mierīgajā laikā izvēlas apmeklēt Pestīšanas armiju, lai tuvāk iepazītos ar tās darbību.

Vēl daži pēdējās nedēļas sasniegumi feminisma lielvalstī:
Nakts uz svētdienu - nepilgadīga meitene pēc izkāpšanas no autobusa izvarota Halstahammarā.
Nakts uz pirmdienu - Ekšē centrā pie kādas picērijas "atrod" kilogramu dinamīta.
Otrdiena - Erebrū kāds vīrietis aizturēts par pirmsskolas vecuma bērna izvarošanu.
Trešdiena - Heljarpas stacijas autostāvvietā sadurts vīrietis, dūrējs mēģinājis nolaupīt viņa jaku. Aizdomās par izvarošanu Erebrū aizturēts policists. Uplandes-Brū mežā atrasts sadurts vīrietis.
Nakts uz ceturtdienu - šaušana Sundsvallā, viens nošautais.
Ceturtdiena - sievietei, kura Okersbergas centrā atved uz bērnudārzu divus bērnus, bērnu klātbūtnē mēģina nolaupīt auto, viņa ar miesas bojājumiem nogādāta slimnīcā. Netālu no skolas Solentūnā skolnieks atrod rokas granātu. Hesleholmā šaušana, divi ievainotie. Kādā Karlstādes skolā atrasts paštaisīts spridzeklis.
Piektdiena - Solentūnā vīrietim uzbrūk bars kulturālo bagātinātāju, lai atņemtu pulksteni, pie viena arī sadur kaklā, rokā un kājā, uz vīrieša paziņu, kurš mēģina iejaukties, šauj. Vesterosā šaušana, divi ievainotie.
Sestdiena - 60 gadīgu vīrieti, kurš kādā Jislavēdas restorānā ēd vakariņas, laupītājs nogalina ar mačeti, pārējie maskētie laupīšanas biedri tikmēr plosās restorāna virtuvē, karaļvalsts mediji kārtējo reizi izbrīnīti - nu kā kas tāds varējis "gadīties".
Šodien - aplaupot sadurts vīrietis Brommā.
Viena vai vairāks bruņotas laupīšanas bez cilvēku upuriem šonedēļ bijušas katru dienu, tās pat nav vērts uzskaitīt.

Tags:

Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry