Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]heda
Nov. 22nd, 2019 09:50 pm

Ilustrācija tam, cik lieliski Zviedrija un Eiropa pārzina, kādus nabadziņus pie sevis uzņēmusi kopšanai - izrādās, ka Irākas aizsardzības ministrs Najah al-Shammari, kurš pēdējās nedēļās uzdarbojies protestu apspiešanā Bagdādē, vienlaicīgi ir arī Zviedrijas pilsonis un pabalstu saņēmējs. Gan viņš pats, gan viņa sieva uzrādījuši, ka citu ienākumu viņiem nav, tāpēc senā un brīvā ik mēnesi pārskaita pabalsta naudiņu, kamēr viņš ministrējas Irākā un močī demonstrantus.
Kopš 2015.gada viņš bijis aizdomās turētais 9 Zviedrijas policijas ierosinātās lietās, tomēr tās visas, izņemot tikko ierosināto par pabalstu izkrāpšanu, ir izbeigtas. Bet te aprakstītas islāmistam mazliet neparastas brīvā laika pavadīšanas intereses - https://nyheteridag.se/i-want-to-fk-you-sex-sex-sex-iraqi-defense-minister-sexually-harassing-young-male/
Upd. Šis piemērs arī ļoti labi raksturo meinstrīma mediju "godīgumu" - alternatīvie mediji un sociālie tīkli par šo ziņu raksta jau kopš otrdienas, bet meinstrīms pamodās 3 dienas vēlāk, žēlīgi saprotot, ka ziņa jau pārāk izplatījusies un noklusēt vairs nevarēs.

Tags:

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.