Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]heda
Oct. 10th, 2017 06:25 pm kulturālā bagātināšanās no šūpuļa līdz kapam

Pirms dažām nedēļām tika pieņemts lēmums, ka personālam Malmes slimnīcas dzemdību nodaļā jānēsā trauksmes signalizācija, jo apmēklētāji, kuriem kaut kas nepatīk, mēdzot draudēt fiziski izrēķināties vai pat nogalināt.

Pirms dažām dienām tika pieņemts lēmums, ka visus Malmes kapsētu darbiniekus jāapmāca, kā izturēties, ja bēru viesi ir bruņoti, jo bruņoti bēru viesi ložu necaurlaidīgās vestēs esot arvien plašāk izplatīta parādība.

Savukārt tiem, kuri vairs nav dzemdību nodaļā un vēl nav kapos, var nepalaimēties tikt izklaidētiem ar kādu no kārtējām bandu kaujām vai jaunu "rotaļu", kura Malmē un Lundā zināma kopš augusta - radījums no garāmbraucoša auto sagrābj aiz rokas kājāmgājēju un velk līdzi, vienlaikus filmējot. Par šo noziegumu aizturētas vairākas personas, bet laikam tāpēc, lai rotaļniekus pārāk nedemonizētu, laikraksts viņus (tajā skaitā 19 gadīgos) patronāli dēvē par padsmitniekiem.

https://www.expressen.se/kvallsposten/barnmorskor-i-malmo-tvingas-att-bara-larm/
https://www.sydsvenskan.se/2017-10-08/fler-bevapnade-begravningsbesokare-kyrkogardspersonal-utbildas
https://www.sydsvenskan.se/2017-10-08/ytterligare-tva-anhallna-for-de-livsfarliga-bilslapningarna-polisen-bekraftar-att-daden-filmats

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.