vilkābele ([info]hawthorn) wrote on November 12th, 2011 at 06:03 pm
Pievērsiet uzmanību!
Nesen draugiem.lv apkārt klejoja raksts ar lūgumu atrast Andri Kučiku.Šo rakstu draugiem.lv administrācija izdzēsusi par 'goda un cieņas aizskarošu' saturu. Šim cilvēkam to īpašību diemžēl nepiemīt. Pateicoties tieši šī raksta iziešanai tautās ar populārā portāla palīdzību, mums izdevās ātri atrast šo krāpnieku un vismaz atgūt savu suni un mašīnas. Lieki teikt, ka tā ir tikai daļa no tā, ko viņš mums un citiem ir parādā. Kā izrādās, policija Andri aizturēt nevarot, jo nav noticis ielaušanās akts. Šis cilvēks vēl aizvien ir BRĪVĪBĀ un turpinās dzīvot kā līdz šim.
Šis 46 gadus vecais vīrietis ir piekrāpis un apzadzis daudzus cilvēkus un dzīvo vienos parādos. Pietiekami daudzi to vēl nezin un uzķeras uz viņa meliem. Jums liekas, ka ir jābūt muļķim, lai ļautos tikt piekrāptam? Tad jums ir paveicies, ka neesat piedzīvojis to, ko mēs un daudzi citi cilvēki. Viņš ir spējīgs mēnešiem ilgi izlikties par lielisku un uzticamu cilvēku un tad pēkšņi pazust, savācot viņam pieejamās jūsu mantas vai atstājot nenomaksātus parādus. Atgādināšu, ka šobrīd Latvijā ir augsts bezdarba līmenis un cilvēki bieži vien tiecas saprast un palīdzēt viens otram ar domu, ka visiem tagad grūti un kaut kā jāķepurojas, piedodam laikā nenomaksātus rēķinus - jo taču saņemam tik ticamus melus un paļaujamies uz tiem, ka drīz jau viss būs kārtībā. Andris ir ļoti prasmīgs uz šādiem meliem un brīnumainā kārtā iegūst cilvēku uzticību. Ne jau tikai 'muļķa sievietes' iepazīšanās portālos notic, pajautājiet arī māju/dzīvokļu īpašniekiem, autoservisu darbiniekiem, izbijušiem kolēģiem, radiniekiem - kāpēc viņi noticēja??
Lūdzu visus, kam ir kas sakāms par Andra Kučika nelietībām, sniegt ziņas, palīdzēt tās izplatīt tālāk, lai beidzot šim murgam tiek pielikts punkts. Kā izrādās, policijā viena cilvēka sūdzības par krāpniecību netiek ņemtas vērā, bet varbūt vairākumam tomēr ir spēks.
http://thosegoodtimes.files.wordpress.com/2011/11/andris2.jpg?w=490
http://thosegoodtimes.files.wordpress.com/2011/11/andris.jpg?w=490
http://thosegoodtimes.files.wordpress.com/2011/11/andris1.jpg?w=490
http://thosegoodtimes.files.wordpress.com/2011/11/andris0.jpg?w=490
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: