hatter - pizdec! [entries|archive|friends|userinfo]
hatter

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pizdec! [May. 11th, 2009|07:32 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | angry]

kaa vispaar keikoo kautko taadu var izdomaat! zheel ka taviem vecaakiem bija nauda lai tevi izaudzinaatu!
linkpost comment

Comments:
From:[info]piepz
Date:May 11th, 2009 - 07:41 pm
(Link)
Vispār jā..
+1
[User Picture]
From:[info]keikoo
Date:May 11th, 2009 - 07:43 pm
(Link)
Kā jau te kāds teica, bērnus audzina aiz mīlestības, nevis naudas. Un, ja visi paļautos tikai uz svešu maku, nez, kas notiktu, ja patiešām iestātos krīzes vai kara situācija. Bet skaudība nav laba īpašība, tā pašam skaudējam daudz ko atņem.
[User Picture]
From:[info]hatter
Date:May 11th, 2009 - 07:44 pm
(Link)
nu acīmredzot taviem vecākiem finasiālu probleemu nebija, ja jau izaudzināja tādu kā tevi!
[User Picture]
From:[info]keikoo
Date:May 11th, 2009 - 07:52 pm
(Link)
Finansiālas problēmas ir atkarīgas no tā, kā katrs indivīds to uztver - vienam nav finansiālu problēmu dzīvojot ar 200 Ls mēnesī, cits ar 1200 Ls bļauj, ka šim ēst nav ko. Un mani vecāki nekad nav akli paļāvušies, ka gan jau valsts apmaksās manus izdevumus, bet tā vietā strādājuši, ja vajadzēja, arī trijos darbos vairākās maiņās, nevis čīkstējuši cik viss slikti un, ka valsts par viņiem nerūpējas. Jā, arī viņi ir maksājuši nodokļus un arī viņi nav saņēmuši atpakaļ tik, cik vajadzētu, gluži tāpat, kā tagad tas notiek, taču vai tāpēc jāsēž un jābrēc cik viss ir slikti nevis jādara kaut kas lietas labā?
Forši, ka tu tik daudz zini, bet vēl foršāk, ka no tā izriet, ka nezini neko :)
[User Picture]
From:[info]hatter
Date:May 11th, 2009 - 07:59 pm
(Link)
nu zini kaa ir! ja nemaldos tad protestee vientuljie vecaaki! gribeetu reedzeet kaa vientuljaa maate straadaa 3 mainjaas ... a kur beernu ??? principaa sanaak ka tu arii nesaproti ...
[User Picture]
From:[info]keikoo
Date:May 11th, 2009 - 08:05 pm
(Link)
Šobrīd protestē visi, kam nav slinkums. Un, šajā gadījumā es nerunāju par ģimenēm, kuras ir nelaimīgā kārtā palikušas bez viena apgādnieka, bet gan par situācijām, kad laiž pasaulē bērnu bez santīma kabatā, paļaujoties TIKAI uz pabalstiem, domājot, ka gan jau valsts visu nokārtos, pat nepieļaujot domu, ka tā var nenotikt un, ka nāksies pašam ar visu tikt galā.
[User Picture]
From:[info]goo
Date:May 11th, 2009 - 07:59 pm
(Link)
viņa tikai pateica, ka jāpaļaujas uz sevi, nevis jāraud par sūdīgo valsti. manuprāt tas norāda tieši to, ka augusi ģimenē, kurā par finansiālu nodrošinātību bija normāli jācīnās un ka vecāki bērniem tieši to pašu arī iemācījuši

un vispār zajebis uzbrauciens, ka 'taviem vecākiem nebija finansiālas problēmas' :D nu un ja arī nebija, so what? varbūt bija ar galvu un strādāja.
[User Picture]
From:[info]410
Date:May 11th, 2009 - 07:49 pm
(Link)
big fat +1
neba tikai plikiem bomžiem tos pabalstus vajag + tie, kas tagad ir jaunie vecāki, pieņēma lēmumu par bērnu tā sauktajos "treknajos gados", kad viss izskatījās persikaini!
From:[info]buka
Date:May 11th, 2009 - 08:36 pm
(Link)
man gan tas liekas norm... ja nu par ko, tad par šo keikoo piekrītu. ;)