I nemaz nedomā
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, January 15th, 2007

    Time Event
    1:34p
    kortusis
    Kora tuss bija izdevies patiesi. Par laimi vārdu spēles palīdzēja beidzot iegaumēt visu korabiedru vārdus. Ir man aizture uz vārdiem, tāpēc ar vienkārši sarokošanos un vārda nosaukšanu lielā barā nepietiek. Bet spēles, spēlītes - tās gan man patīk.
    Un beidzot atkal bija ģitāra un beidzot arī es zinu, kas ir "Alias".

    Un patiesībā, šajā korī vēl pieņem dziedātgribētājus. Protams, uzsvars uz puišiem un jo īpaši tenoriem. Bet arī visas sieviešu balsis ir ļoti velkomētas, jo īpaši alti. Vairāk detaļās, ja ir interese.

    Tā nu laiks nemanot pagāja un tikai dziļā naktī vai uz rīta pausi pārvilkos mājās.
    1:42p
    plūdi
    Šorīt no gultas izcēla vējš. Tā kā biju nolēmusi mazliet agrāk ierasties darbā, laikā starp 6iem un 7iem mocījos dialogā ar sevi, vai ir tikai traki vai baigi traki, jo priežu galotnes gluži zemi vēl neskāra, toties jūra gan auroja kā negudra. Tad ieslēdzu mīļo rādiostaciju, kurā ziņoja, ka jautājums par būt vai nebūt attiecas tikai uz skolasbērniem. Tad nu sakrāmēju somu un devos.
    Viens onkuls vietējas nozīmes krustojumā viscaur melnā ar tikai divām dzeltenzaļām strīpām apalīgā punča rajonā, vicinot savas melnās neredzamās rokas uz mani sabrēca kaut ko par noteikumu ievērošanu, mēģinot apgriezt satiksmes autobusu. Gribēju arī viņam šo to pateikt, tač savaldījos, onkuls izskatījās pagalam satraukts jau tāpat.

    Nu jā un pa ceļam pirms diviem gadiem redzētā aina, apmēram, ap šo pašu laiku. Visi pagalmi ūdenī. Un tie nabaga cilvēki tikko saremontējušies pēc iepriekšējiem plūdiem...

    Ķīšezers gan kaut kā bij' savaldījis savus ūdeņus, bet pilsētā gan bij' bardaks.
    2:49p
    Izrādās mans jaunais masieris pazīst manu tēvu un to visu es uzzināju nupat, trāpoties vienkārši pareizā laikā un vietā. Uz mirkli zaudēju valodu par tādu sakritību. Jo vieta nav no'tām, kur parasti tā vienkārši satikties.

    << Previous Day 2007/01/15
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba