guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

iisteniibaa jauks vakars [27 Aug 2006|01:54am]
[ mood | viegli iereibis ]

Nu gan laiki pienaakushi. Gaaju tuseet kopaa ar mammu!!!!
Shodien Melluzu estraadaa par briiivu (PAR BRIIIVU!!) vareejat skatiit/klausiit Menuetu. Peecak - disene.... Kopaaa ar mammu un krustvecaakiem sadzeeru, pamatiigi sadejoju un notuseeju. sadejoju arii ar mammas bijushajaam klasesbiedreneem un drushkaam, vinu viiiriem :D un arii ar savu instruktoru autoskolaa, jo shams ir melluznieks/pumpurnieks. ap 12iem saaka skaneet muuzika ne pa manas mammas un vinnas durshkas gaumei un mees tinamies uz maajaam. Gaajaam pa pludmali. mammas drushka veel izpeldeejaas plika juuura... :) vispaar traki... bet baisi jautri. redzeeju mammu izklaidees. redzeeju vinu nedaudz iedzeerushu un atbriivojushos... vinai to vajadzeeja! :))) un taadus deju solu toch nebiju redzeejusi, kaa shama pa briidim izpildiija. protams, uz uuraaa gaaja ABBA uncita to laiku muuzika. kad saaka skaneet shakira, sejas vaibsti bija prieciigi tikai manai paaudzei..:)
eniivei, baigi labi notuseeju kopaa ar mammu un vinas skolas dienu drushkaam. zheel ka nesatiku nevienu sabeejo klasesbiedru. uz iisu briidi gan redzeeju vienu meichu, kurai piedizmis siicis, un pat apskatiiju mazo briiinumu... bet vairaaak gan nesanaaca ietuseet. laikam shamaa aaatri aiztinaas uz maajaam ar mazuli! jociigi apzinaaties, ka manaam klasesbiedreneem ir beerni.. bet es tajaa pat laikaa veel neesu izbaudiijusi kaartiigas, stipras, abpuseejas attieciibas... tas taa.. pohuj. katrs izveelas savu celju. :) man veel viss priekshaa... za to mammas drushka ieteica darba zinnaa vienaa vietaa pameeginaat aizsuutiit CV.. vianu tur esot paziistami. ta jau maniis..:)
ok. labnakt visiem. cerams ka jums bija jauks vakars... un vispaar. melluzos biezaak vajadzeetu taadus tusinus riikot!!!!

1 comment|post comment

kakju pousts!!! mjaauuuu! :) [27 Aug 2006|03:26pm]
kakju bizness rullee. shodien atdevu abus divus kakjiishus. pretii saneeemu 2 latus un 1 santiimu, kaa arii Rafaelo kasti :) jaasaka, ka reeekinot celju uz riigu un eedamo, ko siikie shiis nedeeljas laikaa bija norujushi, esu knapi pa nulleem izliidusi. :D

bet baigi zheel bija atdot... melno kakeenu atdodot ritiigi asaras saskreeja aciis. rudo atdodot jau biju samierinaajusies un vairs nebija tik traki zheel. bet rudajam buus jociiga saimniece. taada nedaudz pasista vecene, kas uz dziivniekiem traka:D uzreiz shamo nopeetiija, izbuzinaaja, atrada blusas un teica, ka tuuliit tikshot valjaa no vinaam :D un kad biju mahsiina iekaapusi un braucu jau uz maajaam, peeksni sii zvana un saka, ka tas tomeer ir runchuks, nevis kakeniite. es gan teicu, ka saliidiznaajumaa ar melno vinam nekaadas lielaas olas neredzeeju... bet nun shamaa paarliecinoshi teica, ka tas ir runcis. es jau sabijos, ka negribees vairaak, bet nu teica, ka iisteniibaa jau esot vienalga... rizzikam buus jaasadziivo ar lielu aziaatu suni. tas ar bija liidiz panemts - jaasaka, ka diki draudziigs. taa kaa rizzajam buuus kompaanija :)

eniivei, nedaudz skumiigi. briinos, ka mana kakjene tik mieriigi shoreiz to uznem. bish pabauroja un pamekleeja siikos, bet tagad atrubiijusies gulj... gan jau ka ar to veel viss nav beidzies. pamodiisies un atkal bauros, bet nu... nav tik traki kaa ieprieksheejaa reizee...

ak jaa... ar mammu, kad 5dien bijaa pie vetaarsta, redzeejaam vienu kakjeniiti, kurai bija uztaisiita operaacija. drausmiigs skats. viss veeders nosaiteets. un ta kakeniite iipahsi labi neizskataas. ar mammu saskatiijaamies un saakaam shtukot vai tik gadienaa nav vieglaak tikt galaa ar sikajiem reiiz gadaa nekaa pkalaut kakjeni taadai briesmiigai operaacija. kakjeneem atskiriibaa no runcukiem, kuriem uztaisa siiku iegriezuminu, sagraiza veederu ritiigi... vai tas ir vajadziigs? shobriid nav taadas paarlieciibas...
aa un pie veta bijaam taapeec, ka vinnijs vienu dienu paarradaas maajaas ar ritiigi paarpleestu saanu. saans saaka iekaist un pashi galaam netikaam. taa kaa shamam vetaarsts iespriceeja nopietno narkozi, lai var atgriezt un iztiiriit to saanu, tika nolemts, ka pie reizes runcuks jaaizkastree... jo neesot labi kakjiem to lielo narkozi vairaakkaart laist. un taa kaa bijaam noleemushi, ka negribas runci kas iet kaujaas un naak maajaas galiigi saskraapeets un nokaavies ar citiem kakjiem. taapeec shamam tika atnemta arii viirishkiiba. :)) bet tas nekas - vinsh veinalga manaas aciis ir un buus viirietis! :))
10 comments|post comment

[27 Aug 2006|11:45pm]
shall we dance?

filmu jau biju vienreiz redzeejusi uz pc sliktaa kvalitaatee. neka siipahs. bet taas dejas tiesaaam smukas. godavaards, pashai sakaarojaas uzdejot. tik es taa nemaaku. :)
man patiik, ka deja var buut tik emocionaali piesaatinaata. kaadreiz pat kaisliiiga. iipashi ja tas ir ar pavisam sveshu cilveeku. deja daudz ko izsaka par cilveeku. manupraat.
5 comments|post comment

navigation
[ viewing | August 27th, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]