guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[31 May 2006|12:32am]
un vispaar.. gribu digitaalo televiiizju un 50 tv kanaalus!!!!!!
stulbaas priedes... grrrr! cik zinu, Juurmalaa ar shito pasaakumu shvaki ir... stulbaas priedes!!! :D
8 comments|post comment

[31 May 2006|02:21pm]
Diena tikai pusee, kad taa jau pilna ar emocijaas... Gan pozitiivaam, ga ne visai...

Saaksim ar pozitiivo! Saneemu savu RECENZIJU! Biju shokaa.. Pozitiivaa shokaa... Riebiigais, ljaunais, nejaukais recenzents nemaz nav tik ljauns! Vismaz ne pret mani.. vins manu b.d. noveerteejis ar atziimi no 8 - 9... Jopcik! Taadaa staraa biju! Shams no maniem 6 secinaajumiem 4 teezes atzinis par zinaatniskaam. 3 esot pamatotas (kur pamataa piedaavaati likumdoshanas groziijumi) un viena no teezeem esot diskuteejama. :))
Recenzents gan paaris lietaam pieseejies. Gramatika esot it kaa oki, bet esot vairaaki neizdevushies izteicini! Ko var gribeet? Es tak to darbu nepaarlasiiju, jo pabeidzu 7os riitaa un lielaakaa dalja darba raxtiita pa naktiim :) Ok, tas taa. Bet vins noraadiijis, ka man esot mineeta Rietumvalstu normatiivie akti (tb garaamejot es piemineeju Vaacijas civilkodeksu un neuzskatiiju to par baigo analiizi), bet redz man neesot nekas no Austrumvaltu likumdoshanas! Tas man tagad jaaizdomaa kaa atspeekot. Vareetu jau pateikt, ka mans meerkjis bija skatiit romieshu tiesiibas un muusdienu LR Civillikumu.. Njaa, bet tad atkal teiks, kaapeec man nav nosaukumaa tas precizeets un kaapeec es esu mineejusi Vaaciju.. Par shito vel jaapashtuko...
Un veel vinam nepatika kaut kas manaas Civllikuma un paareejo normatiivo aktu atsaucees.. pat iisti neierubiiju. Buus jaapaskataas un jaapakonsulteejas ar solvix un smilingeyes. Tb vai tiesaam man kaut kas ir garaam... Bet to dariishu veelaak. Shobriid gribas atvilkt elpu un mieriigi visu apdomaat, kaa es riit runaahsu. un ko tieshi teikshu.

Negatiivaas emocijas tiko izshtukoju, ka jaaieraxta "zem atsleedzinas" ... kaut kaa droshaak taa buus. :P
post comment

[31 May 2006|04:12pm]
Jaasaka, kaa ir. Vislabaak no b.d. recenzijas man patiik shis beigu tiekums:
"Darbam ir zinātniska vērtības un tas ir pelniijis augstu noveerteejumu."

vards 'veertiibas' jau otiginaali recenzijaa ir ieklauts shaadaa gramatiski nepareizaa formaa..:D vislabaak man patiik, ka ir noraadiits, ka man esot neveiksmiigi izteicieni. bet recenzijaa pats recenzents pieljaavis neskaitaamas gramatikas kluudas! fui! :D bet nu ok. lai man riit ieliek 9 un es buushu prieciiga! :D

tb ja man gadiisies dabuut 9, es piedzersos... godavaards... varbuut uzreiz ne riit, bet kaut kad kopaa ar paareejiem saviem domubiedriem, kas beigs kaadu maaciibu iestaadi. ;) riit es tikai iedzershu. un iedzershu jebkuraa gaidijumaa, jo tiehsi riit viss beidzas! juuhuu!
tagad tik veel jaasanemas uzcept normaalu runu un kaut cik paarliecinoshi norunaat to visu! :)
post comment

nervi uzdeva! [31 May 2006|05:01pm]
[ mood | nervous ]
[ music | kapa klusums ]

labaa kaaja tirinaas. kaklaa iekaapis kamols. un iekshaa nervi raustaas. tas viss deelj riitdienas atkal ir uznaakusi panika. bet ne panika par to, ka buus baigi slikti. panika no uzstaashanaas. nu nepatiik man uzstaaties iipashi jau LU pasniedzeeju komisijas priekshaa. :D riit noteikti gvispaar buushu paarnervozeejusies zili zalja. un runaajot man noteikti rokas triicees. vieniigais labums, kas man piemiit, ka es uztraucoties nemeedzu balsi tricinaat. tb balss man netriic. :) cerams, ka riit buus taapat.

post comment

izglaab Tobiju! [31 May 2006|05:28pm]

un SHIS TE ir, manupraat, viens no gjeniaalaakajiem (un vienkaarshaakajaiem?!) veidiem, kaa nopelniit naudu.

cik zinu, tad saakumaa, lai izglaabu zakjiisha Tobija dziiviibu, potenciaalaa killera kontaa bija jaaziedo 50 tuukstoshi dolaari. tagad killers paarmeties uz graamataam. Tobija apeeshanas datums ir paarlikts uz novembri un vins tiks apeests, ja netiks nopirktas 100 000 graamatas..:D tas man izsauc smieklus, bet tas ir tikpat gjeniaali un vienkaarshi, kaa, piemeeram, izmantot likumdoshanas robus un paeikt, ka tev pieder meeness un saakt izpaardot zemes gabalus uz meeness. tur jau laikam dzeks arii kluvis par miljonaaru.
Njaa,un viss tikai tamdeelj, ka tieshaam uz pasaules atrodas stulbi cilveeki..:D un vinju ir ljoti daudz. :DDDD

un kaarteejo reizi pieraadaas, ka viss gjeniaalais ir vienkaarsh. jaasaak shtukot man ar par kaadu labu ideju, ko realizeet. :DDDDDD

1 comment|post comment

navigation
[ viewing | May 31st, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]