Kraukaataaja atminjas - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
grauziitisos

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 30th, 2014|04:42 am

grauziitisos
Ja draugi nesaprot - kāda jēga no tādiem, kas tevi bremzē kaut kādu īslaicīgu vērtību dēļ?

Ja staigāsi pa purvu, jā, super, būsi varonis izaudzējot saujiņu kartupeļu tur, kur tos vispār teorētiski nav iespējams izaudzēt, taču iedomājies ,cik daudz vairāk mutīšu varētu pabarot, to pašu laiku veltot kartupeļu audzēšanai normālā zemē (paša ēstais ķieģelīts ;) )?

Protams, visādi jau gadās, bībelē lasām, ka atgriežot velnu, iegūsim vistalantīgāko enģeli utt, taču vai tā enerģija būs to vērta?

Un arī no otras puses - Ja saproti, ka velc savus draugus uz leju, tad , Protams, tās izjūtas darot šādu cēlu darbu - uzlabojot kādam citam dzīvi (iepakojums tok nav pareizs, bet saturs ir, ir ;) ir NELIETĪGI viņiem atņemt, taču, ja tas ir tā, ka

ķēde ir tieši tik stipra, cik stiprs ir tās vājākais posms - tas pats attiecas arī uz komandu vai jebkuru citu kopējam mērķim organizētu grupu.

tad labāk sāpini sevi un viņus vienreiz, nekā visu mūžu mokies ar sirdsapziņas pārmetumiem, zinot, ka vienkārši viņiem nedevi iespēju lidot, jo esi pīle, bet viņi gulbji :)

Pats labākais, ka šis lēmums man bija acumirklīgs, taču, lai to noformulētu vārdos un saprastu, bija vajadzīgi 2 vai 3 gadi :D Un ja šodien viens no tās grupas nebūtu draugos uzrakstījis rakstu par man saistošu tēmu, tad tā arī nebūtu to noformulējis :)) Cik interesanti ir iekārtota cilvēciska būtne, vai ne :P ? Juhū, dzīve ir forša :) Un paldies arī Tev, Juhū :))
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.