Fīčas Krutie džeki un dūdas Laikrādis Info Bišku atpakaļ Bišku atpakaļ Bišku uz priekšu Bišku uz priekšu
mīļais, labais, Einārs - 1 000 000 dolāru jautājums
gonetohell
[info]gonetohell
Add to Memories
Tell A Friend
1 000 000 dolāru jautājums
Vai pēc cilvēka postiem ir iespējams spriest par konkrētās personas intelektu? [mans variants - nē. Truls posts var nozīmēt to, ka viņa autors ir dabūjis ar lāpstu pa bašku, taču tas nav vienīgais variants. Manā skatījumā stulbs posts var nozīmēt gan to, ka esmu pārāk debīls, lai viņu izprastu, gan to, ka autoram vienkārši nav nekādas vēlmes spīdēt ar savām prāta spējām, kas pati par sevi jau ir diezgan neslikta fīča, turklāt dod vēl papildus iespējas [vajadzīgā iespaida radīšana, slēpto fīču iekļaušana... Variantu nav mazums, turklāt, ar katru nākamo soli iespējamo kombināciju skaits pieaug]]
2 Khem vai labāk Huh?
Comments
From: (Anonymous) Date: 23. Augusts 2005 - 00:44 (Link)
Laikam atbilde uz šo jautājumu nav tik vienkārša. Es skatītos, ko cilvēks reāli dara. Bet ja nu tā, tad laikam jāskatās, kas raksta postus, ja nepazīsti lāga, tad būs tev pirmais iespaids.. Lai gan ir keksi, kas, tiekot pie rakstāmmašīnas un astrālā kabeļa, sāk laist ārā baigo sviestu. Dažs labs vispār spīdēt nevēlas. Sanāk dažreiz dabūt ar lāpstu pa ķobi, kad uzmundrinu tautu, pajautāju vai gadījumā nav sanākusi šmucīte, un tad ierodās "saimnieks", skarbais dzheks.
Nu sorry, nenoturējos kaut ko ierakstīt. Nu nav man, ko darīt vēlās vakara stundās, nu sorī, ka taa sanāca. Čakijs Vāks.
gonetohell From: [info]gonetohell Date: 23. Augusts 2005 - 19:01 (Link)
piedodu, mr Vāk!
2 Khem vai labāk Huh?
profile
gonetohell
Name: gonetohell