Vientuļais stepes vilks - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Lazaretes atskaite. 11. Mar 2018|17:22

goddes
Tā kā bij laiks, šo to paskatījos, akcents uz jaunumiem.

Counterpart sērijas gaidīju ar nepacietību, jo kaut kā nejauši pilotsēriju biju noskatījies pāris mēnešus pirms oficiālās pirmizrādes. Visnotaļ kvalitatīvs, bet balansē uz robežas ar labu kino un garlaicīgu, pašpietiekamu mākslu, sižets ieklemmē, bet ne tā kā ļoti jūtami. Vienkārši labs, tik labs kā britu princese, kura ir skaista, bet nav iekārojama, tik perfekta, ka reizēm garlaiko.

***

Altered Carbon sērijas gaidīju pat vairāk, nu patīk man sci-fi, īpaši, ja gribas izklaidēties bez ambīcijām. Sākums WOW, sajūsmā noelšos - bilde kā glezna, kurā gribas iekāpt, ideja brīnišķīga, bet pēc kādām piecām epizodēm šķita nonācis strupceļā, pat apsvēru mest pie malas, kas nav man raksturīgi, jo grāmatā pēdējais teikums var visu izglābt. Izturēju atslābumu un kopsummā verdikts kā skatāms, nudien skatāms gabals.

***

McMafia sērijas ir žanra cienītājiem. Rēni, bet pamatīgi, neizskaidrojamā kārtā nespēj pārtraukt pēc kārtējās epizodes noskatīšanās. Algoritms "ielipšanai" perfekts, viena no tām, kuru noskatījos gandrīz vienā piegājienā. Verdikts - gaumes lieta, bet labs, lielisks diezin vai.


***

Saldajā ēdienā sērijas, kurām gāju garām vairākkārt ar aizdomām neapstājoties, līdzīgi kā grāmatām bibliotēkā, kurām autors ir sieviete. Happy! ir tik šizīgi psihs, ka balansē starp absolūtu stulbumu un ģenialitāti, viennozīmīgi nejauši labākais, kuram pēdējā laikā esmu uzdūries. Un tomēr, neiesaku nevienam, īpaši ar konservatīvu gaumi.:)

***

Wonder pilnmetrāža ir tik burvīga, ka spoileris - var uznākt bimba. Filma bez kautiņiem, asinīm, citplanētiešiem, zombijiem, bez visa tā. Vienkārši filma, kurā netipiski visam ko esmu domājis jelkad mēģina pateikt - jebkurš cilvēks, lai kādu iemeslu dēļ ir bijis ļauns, patiesībā ir labs.

***

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri nu gan ir mana gada labākā filma. Tajā ir kas tik Fargoisks, trūdetektīvisks, ka noskatījos vienā elpas vilcienā ar patīkamu pēcgaršu, imdb reitings pelnījis 9komats. Verdikts - obligāta!

Bija vēl skatīts štabelis ar Oskaram nominētām un aplaimotām filmām, kuras laikam nav jēga tomēr pieminēt, ja jau negribas atsevišķi izcelt tāpat kā noskatījos svaigos Star wars, protams, jo man jau patīk tie kosmiskie piupiu, Čubaka pievērsās vegānismam un iedraudzējās ar vakariņām. Vēl tur Hellriser franšīze, Zāģis cikturcipars un cita izklaide, kad laika daudz un kājas pārvietojas tikai kruķiem.

UPD!
Ihtiandra versija pēc 55 gadiem ir affigenna baudāma! The Shape of Water tikko! Patika, viss. Var strīdēties par Oskaru sadalīšanu, bet nudien baudāms.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.