Vientuļais stepes vilks - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aizstāju NN jeb tukšu vietu daba nemīl. 20. Aug 2016|11:49

goddes
Šīs sezonas TV sēriju īss vērtējums.

Ilgi turēju grāmatzīmēs izslavēto Stranger Things līdz kādā naktī, kad sāpēja zobs, noskatījos visu vienā reizē. Akkungs kā tracināja Vinonas Raideres personāžs, nespēju paciest neloģisku brēkāšanu un kaitinošu histēriju, bet zinātniskās fantastikas sižets gana tīkams, subjektīvi patīk atpūtai. Mans vērtējums 7, imdb reitings pārspīlēts.
***
Nejauši uzdūros The Night Of , atzīstos, reitings fascinēja un nekļūdījos, iesaku visiem un stingrs 9 komats pāris! Neatslābstoši saglabā interesi, kvalitatīva sērija.
***
"Ļoti patīk arī Wayward Pines , otrā sezõna nelika vilties, paceļu imdb vērtējumu līdz 8, vienkārši tīkama atpūta ar labu noveli "apakšā".
***
Pirmajā sezonā nolēmu pārtraukt sevi mocīt pie Mr. Robot, bet devu otru iespēju un laiks tika izšķiests velti, kaut ko idejas autori grābstās gar citiem plauktiņiem vai vienkārši ideju trūkums, bet viduvējs sūds ar reitingu 6 maksimums, kurš laikam patīkot ajtišņikiem.
***
Joprojam patīk Suits , vienkārši neizskaidrojami patīk, 9!!!


_____
Ir dažas pilnmetrāžas noskatītas līdz aptuveni 20 minūtei kā Warcraft un tamlīdzīgi Marveliski produkti, kurus nav vērt pieminēt.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.