Vientuļais stepes vilks - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aizliegt strādāt jeb āzis par dārznieku. 2. Aug 2016|17:39

goddes
Jūtami redzams atbalsts, tādēļ izteikšu citādāku viedokli.

Rosina svētkos slēgt veikalus; vēlāk tos varētu slēgt arī svētdienās
***
Mani mulsina pāris lietas, nu labi, viss, un apgalvojumi, piemēram: "kā tas esot daudzās Eiropas Savienības valstīs, kur veikali ir slēgti arī svētdienās." Intuitīvi jūtu, bet ja tā nav, norādiet, tiešām ar likumu aizliegts? Kaut kas šajā neģeld, manuprāt uzņēmējs drīkst noteikt sava biznesa darba laiku un tur nav jāiejaucas.
***
«Uzskatu, ka nozares dominējošiem spēlētājiem darbs svētdienās peļņu nenes, jo ir mazāks apgrozījums, savukārt darba izmaksas ir divas reizes lielākas." Labi, "uzskatu" vārds jau daudz ko pasaka, bet es to iztulkoju tā - uzņēmējs ir tāds idiots, ka nodarbina cilvēkus svētku dienās (spiesta lieta, cieš zaudējumus, bet spītīgi turpina, protams) un nejēdz piesaistīt klientus. Īpaši tos, kas pienāk pie slēgta gastronoma 4. maijā un patriotiski noburkšķ, kruta, es tagad nākšu iepirkt savu neatliekamo vajadzību tikai šajā veikalā!
***
" jāatļauj mazajiem veikaliem strādāt arī brīvdienās." Šo es pat nekomentēšu, viss, kas sākas ar "jāatļauj" /izņēmums/ šajā kontekstā nav apspriežams.
***
«Vēlamies panākt, lai mūsu valstī tiktu mainītas iepirkšanās tradīcijas..." Kas, kas? Tradīcijas! Es vēlētos panākt, lai iniciatīvas (!) iesniedzējs Ivars Mežinieks iet dirst, piemēram. Hau! Esmu runājis.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.