Vientuļais stepes vilks - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Slimnieka kinopiezīmes. 19. Jan 2015|20:35

goddes
The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Kādēļ vispār skatījos? Ir gana daudz laika un ierobežotas kustības, ņemam tik priekšā, eksperimentālā kārtā ir vērts pieminēt kaut vai tādēļ, ka filmas laikā neiemigu, lai gan nu nemaz nav mans žanrs. Atkāpei, kaut kādu senāku Hobbitu es trīs reizes mēģināju skatīties un vienmēr iemigu pie bezgalīga "ekšena", kur rūķi traucās pa kalnu upi lejā. Tā kā pēc trešās neveiksmes atmetu ar roku, nemaz neuzzinājku cik ilgi tas ekšens tur notiek, pusstundu vai. Šajā filmā pauzes neliku, kad aizkliboju pēc kafijas (lai neaizmigtu) vai uzsmēķēt, gan jau neko daudz nezaudēju. Īpaši kad, šitie te, Orki(?) runā savā valodā ar titriem, bet tekstu jēga ir: "Mēs viņs piekaut! Klopēt no tās puses! Davai uz priekšu!" Pavediens sižetam nepārtrūkst arī izlaižot minūtes desmit kā kādā nebeidzamā Santabarbarā pusgadu , iespējams.

Subjektīvais verdikts: 5 no 10. Jo neiemigu, gana daudz bildē ieguldīts, bet nav priekš manis.

*****

John Wick. Par šo filmu neko daudz nepateiksi, klasisks bojeviks, kur labais Kianu Rīvs, lai gan ir patiesībā sliktais, taču uzmet lūpu un filmas garumā apšauj visus vēl sliktākos par sevi. Vislielākais FAIL ir filmas sākums, kurš patiesībā ir beigas un tad vēl...TADĀAA!!! Sapiš ar laimīgām beigām, kuras neviens nevarēja paredzēt, parādīja taču, ka būs TĀ!:D Nē nu idiotiem patiks "intriga". Sekli? Jā. Izklaidējoši? Attiecīgajā garastāvoklī. Imdb aprakstā pamanīju kaut kādas nominācijas un win, pat nevēru vaļā uzzināt kur un par ko, lai neviltos kādā respektablā filmu festivālā. /pauze, domāju, ko vēl, nē - viss.

Verdikts: 4,5 no 10 par Mensona mūziku.

*****
Poker Night. Lūk šī līdzīgā žanra izklaide savukārt ir pelnījusi uzmanību, neskatoties uz to, ka mazāks reitings imdb kā augstāk minētajai. Hannibal cienītājiem patiks, ir sižets, kas meistarīgi sacilpots, ir spriedze un šausmu/riebuma kokteilis, pat negaidītie pārsteiguma momenti. Ja vien aktieru ansamblis būtu spēcīgāks, materiāls ir diezgan labs. Nu savam žanram.

Verdikts: 7 no 10.

*****

Левиафан. Obligāta filma jeb ļ.laba, ļoti. Ja vien sajūsmu neapcirstu saknē fakts, ka nominēta Oskaram, līdz ar to gaidīju ko vēl vairāk, šis priekšnosacījums man personīgi šķiet traucēja. Te bez spoileriem un sīkākiem mājieniem par kinodarbu, riskējiet paši. Taisnības labad jāatzīst, ka noskatījos tikai ar otro reizi, jo pirmajā tomēr aizmigu:)). Norakstīsim to uz tābrīža nogurumu un miega badu, kā arī esmu neuzņēmīgs pret 2,5h darbiem. Atdodiet kinolentes laikus, kad nācās ielikt visu 1,5h!!! (izņemot indiešus).

Verdikts: 8 no 10 stabils.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.