Vientuļais stepes vilks - Komentāri
[
entries
|
archive
|
friends
|
userinfo
]
Dieva nāve
[
userinfo
|
sc userinfo
]
[
archive
|
journal archive
]
Gastronoms
12. Okt 2012|
20:21
goddes
Ienāksies paprāvs gabals alnīša, ko un kā gatavot dārgo sīrupiņ? Klārs, ka būtībā liellops un gatavoju labāk par vairumu dāmu, bet ieteikumi?
Link
Read Comments
Reply:
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.