Vientuļais stepes vilks - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

29. Feb 2012|12:07

goddes
Cowboys & Aliens noskatījos. Es pēkšņi piemirsu, kādēļ vispār to pieminu. Ā, lai freidliste nedzertu no peļķītes un nepārtaptu par kazlēniem. Goda vārds es domāju, ka tā būs komēdija-parodija. Skatos Kreigs un Harisonu Fords - oho. Nevis tāds oho kā ohō!, bet vienkārš hrm ohoho. Pēc stundas, kad esmu paspējis iemigt tikai pāris reižu, top skaidrs, nekāda parodija nav. Jūs jokojat?! It kā nerīmējas jautājums. Man jau vispār tīk sci-fi ar alieniem kā atpūta, bet tik stulbus svešinieku iekarotājus ir jāizdomā vēl. Mežonīgo rietumu izpratnē ar vājprātīgām technoloģijām iznieko laiku, darbu un materiālus apšaudot pārdesmit govju ganu zēnu ciemu, pietam nereti netrāpot un ciešot zaudējumus. Verdikts- nekādā gadījumā neskaties!
***
The Tree of Life Kā teica biedrs torch, neprecīzi citējot, ka tik dīvainu filmu viņš vēl nav redzējis. Es nebūšu tik kategorisks, jo gadu gājums lielāks un psihodēliju gana daudz esmu ne tikai redzējis, bet pats radījis.:) Skaista dzīvības rašanās uz zemes vizualizācija, bet manuprāt īsti nesaplūda ar kopējo vēstījumu.Nevilšus pārņēma sajūta, ka mēģinājums ko Melancholiaveidīgu uzģenerēt, bet Melanholija man joprojām ir gada filma. Ar muguras smadzenēm noprotu, ko režisors ir izauklējis savā prātā, bet šķiet iznest uz ekrāna nav tīri labi sanācis. Verdikts - jānoskatās ir, jo katram subjektam var atnākt sava atklāsme.
***
Высоцкий. Спасибо, что живой Skatāma. Es gan neesmu viņa daiļrades cienītājs, vairāk asociējas bērnībā ar viesstrādniekiem, kas pēc 13. algas drillēja skaļi uz patafoniem. Mazliet trūka vairāk viņa iekšējās pasaules vēstījuma, konfliktu. Fimas avangardā atkarība un čekas metodes, diezgan ignorējot patiesus faktus. Interesants fakts (stila kļūda, zinu), ka tā arī netiek atšifrēts galvenās lomas atveidotājs, pat titros rakstīts - Владимир Высоцкий.
***
Дом Солнца Nomināli vērtīgākais un labākais no šīs necilās četrotnes. Brālītis filmai Стиляги, kas daudziem patīk, arī man, bet šī labāk, jo hipiju subkultūra man tuvāka, galvenokārt tās mūzikas dēļ. Hipsteri ne pārāk. Daudz sižetā un sajūtās neieslīgšu, jo šis kinodarbs ir jānoskatās obligāti. Verdikts - skaties tūlīt un divas reizes!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.