Vientuļais stepes vilks - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Intelekta nesabojāts tīrradnis. 10. Sep 2009|14:02

goddes
Pudulis man "uztaisīja dienu". Atklājusi kādas latviešu dziedātājas blogu un tur ir ko smelties. Atļaušos pārpublicēt esenci.:)

Atklāju brīnumainu vietu, kur smelties iedvesmu un rosmi tad, kad uznāk drūmāks noskaņojums. Lai Dieviņš man piedod, bet nevarēju noturēties, nepadalījusies ar citātiem no šīs brīnumakas, kādas latvju dziedātājas (?) bloga kādā interneta portālā, kur meitene patiešām nopietni apspriež dažādas visiem zināmas tēmas, iejaucot pa vidu izvilkumus (copy / paste) no Google un savu ļoti īpatnējo, varētu pat teikt, oriģinālo pasaules redzējumu:


Mēs radāmies no molekulām, tad pamazām no pērtiķa pārvērtāmies cilvēkos.

Un tagad pēc vairākiem gadiem, kad pirms tam esmu mācījusies padziļināto vēsturi, es saprotu, ka tas, ko māca skolās, ir viens liels izgudrojums,


Šobrīd ir jau pierādīts tas, ka cilvēce un zeme ir pastāvējusi vairākus simtus tūkstošus gadus pirms mūsu ēras - tam ir atrasti vairāki pierādījumi, dažādas kaulu daļas, kurām ir taisīti DNS, un trīs dažādās pasaules zinātniskajās laboratorijās parādās, ka kaulu vecums ir vairāk nekā desmit tūkstoši gadu pirms mūsu ēras. Tas sāk uzdot daudz jautājumu - kā tas var būt?

Un nav nemaz arī jārokas kaut kur dziļi veldrē, lai meklētu tam pierādījumus.

...senie ēģiptieši, kuri esot bijuši ne visai gudri un attīstīti...

Kā tad tajā laikā varēja būt mehāniskās mašīnas, kad pat dzelzs nebija izdomāts?

Brauciens bija nudien jautrs, jo tika apdziedātas daudzas dziesmas.

Kaut kādā žurnālā lasīju, ka Elita Milgrāve esot dejojusi striptīzu tramvajiņā. Tās ir pilnīgas muļķības; mēs visi dejojām un dziedājām...

Viena biju, jo Elīnas [Elīna Fūrmane] mašīnai beidzās benzīns un, kamēr sadabūja benzīnu un aizveda uz mājām mantas, pelīte bija tik nogurusi, ka tusiņš vairs prātā nebija.

Es jums, mīļie, visiem novēlu šo skaisto un vienīgo mīlestību, kura nāk no diviem cilvēkiem nevis no viena.

Nemaz nebiju domājusi, ka, piemēram, [kāzu] vārtu nozīme var būt tik ļoti dažāda un atšķirīga: katrs izdomā kaut ko savu un interesantu.

Bet ir šajā pasākumā arī vedēji jeb pasākuma organizētāji, kuriem šis viss pasākums ir jānoorganizē tā, lai tieši šīs kāzas katram pārim būtu īpašas un vienīgās. Tas nav viegls process, un tas aizņem ļoti daudz laka un nervu, lai viss tiktu sagatavots laikā, lai visiem būtu mīļi un jautri, lai nebūtu pārlieku daudz dzejoļu un lai visi viesi justos labi.

Arī vīrieši ir gatavi upurēt savu jaunību, izliekoties, ka ir iemīlējušies vecāka gadagājuma sievietē, lai iegūtu visus tos pašus sīkumiņus, ko sieviete tādā pašā gadījumā.

Pāriešana uz e-taloniem valstij atkal stipri iesita pa kabatu, jo izmaksas sniedzās līdz 20 miljonos eiro. Lasīju arī, ka Valsts robežsardzes priekšnieks Gundars Dāboliņš arī bija pret šo projektu, jo tur esot viena liela naudas atmazgāšana.

Es esmu kristiete un ticu šai reliģijai. Taču man ir interese apskatīt kaut ko, kas ir atšķirīgs, lai jūs varētu izteikt savu viedokli par to, kas jums sirdij ir tuvāks.

Šajās divās reliģijās [kristietībā un saientoloģijā] es arī šobrīd dzīvoju: viena ir reālistiskā un otra - garīgā.

Man, godīgi sakot, mākslīgi izveidoti geji un lesbietes galīgi nesimpatizē.

Es pati zinu vairākus cilvēkus, kuri ir politikā: ikdienā viņi ir parasti ģimenes cilvēki un valsts pārstāvji, kuri iestājas pret lesbiešu un geju gājieniem, daiļrunīgi runājot par ģimenes vērtībām, taču paši piedalās dažādos interesantos pasākumus, kur vīrieši iet vannā, mazgā viens otru utt.

Šo cilvēku zinu jau sen, bet tagad jūtos pretīgi, viņu redzot, jo zinu, ka viņš mēģina savaņģot jaunos māksliniekus uz gultu ar slaveniem politiķiem un citiem zvēriem.

Šonedēļ gribēju uzrakstīt par absurdo projektu „Gaismas pils”. Lai iepazīstos ar šo ekskluzīvi „jauko” un grandiozo projektu, mājaslapā gaismaspils.lv izlasīju katru nodaļu, lai saprastu, kas tieši ir tas, kas mūsu cilvēkiem šobrīd un arī tuvākajā nākotnē būtu vajadzīgs.

Kā jau vienmēr mums - mazajiem latviešiem ar maziem izdevumiem un maziem panākumiem

Es ceru, ka latvieši tomēr padomās, ka par to naudiņu, ko varētu ziedot šim projektam, mājas pavardā varētu nopirkt kaut ko vajadzīgu.

Valsts apzog un izdīrā savus iedzīvotājus

Šonedēļ gribēju uzrakstīt par zvaigznēm, jo, kad biju uz kāda sava drauga dzimšanas dienu, mēs runājām, par to, ka tas ir tik interesanti, ka mūsu debesis klāj tik daudz spīdīgu punktiņu un ka katram no šiem spīdekļiem ir sava liela nozīme.

Interesanti ir arī tas, ka daudzām zvaigznēm ir iedoti nosaukumi, un, kā izrādās, senajiem grieķiem dažas zvaigznes pazīstamas kā planētas, kas attēloja dažādas svarīgas dievības, no kurām arī nākuši planētu nosaukumi - Merkurs, Venēra, Marss, Jupiters, Saturns. Urāns un Neptūns nebija zināmas senatnē, jo nebija pietiekami spilgtas; tās bija ļoti blāvas. Un šīs planētas, kā izrādās, bija arī romiešu dievības.

Gurķos ir tikai dzelzs un ūdens

Jauku jums ne pārāk saulaino vasaru! Un komentējiet savas domas par to, cik absurdi es kārtējo reizi runāju! Rakstiet arī, ja jūs uztrauc savas tautas liktenis un ko jūs par šo visu lietu domājat!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.