Vientuļais stepes vilks - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

9. Sep 2009|12:55

sadams
eem, mani drīzāk interesē jautājums - vai bija pamatoti argumenti PIRMS čempja, lai teiktu, ka mūsējo starts būs labāks? visur tika skandēts, ka krieviem nebūs Kiriļenko [kad vēl Hrjapa guva savainojumu, tad vispār visi brēca urrā], vāciešiem nebūs Novickis. arī bez viņiem tās izlases ir spēcīgākas par LV. krieviem visi Superlīgas spēlētāji, vāciešiem diezgan daudz spēlētāju no Eirolīgas klubiem, frančiem laikam 4 no NBA. mums ir Biedriņš + Kambala, Blūms un Valters daudz maz sakarīgos klubos un līgās. pamatotas varēja būt tikai cerības, ka beidzot mūsējie kko parādīs [es joprojām ceru, ka varbūt tomēr ...]

protams, mūsējie spēlē sūdīgi un nemotivēti, un liela daļa vainas Kemzuram, kurš tomēr īsti nespēj nolikt pie vietas tusētāju paaudzes superstārus. Kambala dēļ $$$ raujas laukumā [gan jau izdomās veidu kā lauzt līgumu ar Enisey] un vēlas sevi parādīt Eiropas top klubiem.

nedrīkst arī neņemt vērā faktu, ka labāko spēlētāju mums pašlaik nav, un izskatās, ka arī nākotnē nebūs. sāku jau bīties, ka piepildīsies VV prognoze par to, ka lielākā daļa pēc šī čempja izlasē vairs nespēlēs, un nākamajā ciklā mēs lidosim nafig laukā no A divīzijas.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.