Vadonis - PIDARI BEIDZOT IR MANS ELEKTROTORĀTS! CIETI (Jūs jau zināt kas! VISS! izņemot manu sirdi) [entries|archive|friends|userinfo]
Aldis Gobzems

[ website | rododendrons.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

PIDARI BEIDZOT IR MANS ELEKTROTORĀTS! CIETI (Jūs jau zināt kas! VISS! izņemot manu sirdi) [Dec. 11th, 2021|02:22 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]
[mood |tu neesi rododendronā? huļi?]

Aldis Gobzems - patiesās brīvības garants!

Aldis Gobzems - patiesās brīvības garants!

2021. gada 3. decembris

Aizritēja Latvijas dzimšanas dienas svētki un tuvojās Ziemassvētki, kuri daudziem no mums dod cerību, ka nākamgad beidzot būs kārtējais burziņš, kad var mesties dejā vai vēl kādā pārgalvībā!

Droši zinu, ka burziņš, uz kuru varēšu uzaicināt visus, notiks tad, kad mums tiks atdotas atpakaļ demokrātija un mūsu cilvēktiesības, kuras ir nozagtas.

Pasaka par Grinču ir piepildījusies otro gadu pēc kārtas, bet, kā jebkurā pasakā, labais uzvar!

Tas, protams, nenotiks rīt vai parīt, bet gan pēc nākamajām Saeimas vēlēšanām, kad mēs iebalsosim Aldi Gobzemu, kas būs cienīgs ieņemt premjera amatu un kuram mēs dosim iespēju izpildīt savus solījumus - atcelt visus bezjēdzīgus ierobežojums un aplamus sodus.

Tikai un vienīgi tad, mēs varēsim brīvi uzelpot un izdejoties bez visādiem QR kodiem, kas tiek piešķirti personām, kuras pārnēsa vīrusu, un bez visādiem ierobežojumiem veseliem cilvēkiem, kuri nav slimojuši ar kovid!

2021. gada 12. novembra tautas kalpu balsojums, aizliedzot saviem kolēģiem piedalīties likumdošanas darbā pat attālināti, parāda, ka nekāds sakars ar vīrusu izplatību vai neizplatību netiek apspriests, bet runa ir par nozagtu brīvību, kuru 62 prāta aptumsuma vadīti tautas kalpi ir mums visiem nozaguši!

Tikai tad, kad tiks padzīti 62 deputāti, kuri neprot apieties ar tādu instrumentu kā demokrātija, mēs elposim pilnās krūtīs!

Jau nākamgad, kad mūsu premjers Aldis Gobzems teiks savu svētku uzrunu, mēs būsim brīvi!

Tā tam būt! Un uz tikšanos patiesi brīvā Latvijā! Sekojiet Pride.Lv un uzziniet to pirmie!

Rakstā izteikts viedoklis ir autora personīgais skatījums.

Bloga autors: Maigurs Skangalis

Bilde:Aldis Gobzems – Telegram

Blogu ievietoja: Maigurs Skangalis

linkpost comment