Goba ([info]gobish) wrote on June 20th, 2013 at 03:02 pm
atvaļinājums?
tipa jau no svētdienas atvaļinājums. yeah. pirmo dienu adīju zeķes. nākamās 2 dienas šķūrēju māju un nekārtību. trešdien gāju uz māsas izlaišanos un saldo suši ēšanu. un pēc tā visa, tajā pašā trešdienā, esmu Cēsu puses mājā. Vakar miers. Vakar viss forši. Un gulēšana lielā, foršā gultā- fantastika! Šorīt- visādi trokšņi, sakara ar verandas nojaukšanu strādnieki ar klāt un njā...vel stundas 2as jāpacieš. tad atpakaļ atgūšu savu vientulību. laukā slapjš. šodien līst. rīt sola atkal labu karstumiņu.
pirmais aliņš jau ir iemalkots. pa vidu skan architecture in helsinki, lasu mārketinga materiālus, vizuālā reklāma ar mētājas blakus un gabora grāmata par runu. vasara ar tādu diezgan iespringumu uz mācīšanos un jaunā apgūšanu. aizvakarnakti nevarēju gulēt- cēlos 4os un spēlējos ar ilustratoru. jo pirmie mani suņi ir noslīcināti un nākamie ir jādabū tip top, bez nekādu izmēru sajaukšanas un jau apnikušo jautājumu- kurš pie velna veica mērījumus???!!!

Aaaa... un par jāņiem. var braukt ciemos. bet ņemiet līdzi grāmatas, kārtis te ir. variet ņemt līdzi savus riteņus, varēsim ripināties pa gaujas parku. un vispār doma aizlīgot uz rakšiem. vārdusakot, te vieta cilvēkiem, kam šogad uz baigām sarunām neprasās, bet ir vēlme pablenzt debesīs, iemukt pirtī ar zāļu tējām, uzspēlēt novusu un grilēties. ja kāds gribēs, varēs sēdēt istabā un skatīties jāņu filmas :D
šogad tāda semi-jāņu-līgu svinēšanas sajūta...
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.