27 May 2007 @ 07:52 pm
hhmmmmm  
vakara nepraataa savaacu un sakraameeju tos kvantumus papiira kas staaveja zem gultas, aiz klaviereem... Tagad visas lapas staav smuki ieksh papiira trubaam.
Sanaaca 'gandriiz' pabeigt manu melno audeklu ar sarkano sievieti un zilajiem taurinjiem. Zilie taurinji tapa pirms kaadas stundas, jo iedomaajos par nepieskaitaamajaam meiteneem.
Izskataas smuki. tikai jaaievelk peedeejaas liinijas. Un protams, ka tagad, kad akadeemijaa jau labaakie darbi ir atlasiiti skatei, man rodaas jaunas idejas, un protams,ka labaakas- ko tas samudzjinaat uz papiira vai audekla... SSSsssshhhhh... bet ir jau ok. Veel var paspeet.
Joprojaam divu viiru nepabeigtie portreti ir piesprausti no sienaam. Taada reegu sajuuta. Vai nu buus jaaaizmaalee vai jaapabeidz... Un noteikti, ka slinkums njems virsroku.
Veel shiniis peedeejaas 2-aas nedeeljaas man ir viens specpasuutiijuma portrets jaauztaisa. Geees, no fotograafijas, kas uznjemta k-kad '40-os gados!!! Will see... jaanosapnjo ideja, jaaiemeegjina kaads time travel un buus gatavs!
Un tagad uz kaadu briidi maakslu iestumjam pagultee un pieveershamies savam miiljumam...
 
 
Hormoni: slave