Goba
09 January 2007 @ 03:59 pm
Plaani shii gada pirmajai pusej...  
Janvaaris paies vergojot maakslai uz dubulto slodzi. Divi smuki eksaameni, sestdienu riitos jaunas portreta studijas, protams akadeemijas parastaas ikdienas neizpaliek.
Pa vidu vaardadienaa jaaizdodaas uz Amsterdamas pusi,kur akal sagaida brokastis gultaa.

Februaaris saaksies sassodiiti patiikami!!! 5-ajaa Februaarii shauju uz Stokholmu akal!!! Jipppeeee!!! 10 dienas ir muusu reekjinaa,kur gultaa mani sagaida ne tikai brokastis. Patiesiibaa manas dienas paies ar 2 lieliskiem puikaam,kursh viens ir teevs un otrs ir deels. Shiniis dienaas plaanaa veestnieciibu apmekleejumi un muzeju apmekleejumi un veel paaris trakuliigaaku iestaazju apmekleejumi:D
Bet tad,kad buushu apakalj, akal smuki eksaameni- kaapeec gan ne?!
Un labi vien ir,ka februaarii tas gals meenesim ir atrauts...

Citaadi Martu sagaidiit buutu neiespeejami! MArts akal saaksies uz tiikamas autobusu celjojumu nots. Brisele un Monty hotelis un akal 3 dienas vieniem pashiem. Nu ko-smuki!!! Kaa no briseles 11-ajaa atgrieziishos,taa 14-ajaa doshos kopaa ar famiiliju uz Itaaliju! 10 dienas apburbuljojoshos skaistumos... mmmmm...

Un tad jau vieglaas dienas ar martu buus beigushaas...Apriilii mammas un teeti saak straadaat un gobish jaunkundzei naaksies vienai dziivoties ar puikaam un paspeet savergot maakslai:) Un tad jau naak maijs,kaskljuust veel biki shaushaliigaaks, bet siltaaks!!!:)
Un juunijs man buus moku meenesis. Jaasakravaa chemodaani-saapiigi ar visaam smagajaam graamataam. Jaadodaas projam no skolas-saapiigi. Jaasagaida taa diena kad beeeidzot doshos prom-saapiigi. Jaaatvadaas no puikaam un gjimenes- saapiigi. Jaakrataas diennakti autobusaa uz Stokholmu- spaapiigi dibenam. Nu-cieshanas miiljie.

GAda otro pusi varu tikai prognozeet...Bet jau tagad viss ir tik savaadaak,cik nu savaadaak vareetu buut.

Apnika rakstiit un jaaiet kaut kas uzadiit.
Tags:
 
 
Hormoni: jauna iiszinja.