bljavieeens atkaribas

eu nu slinkums man neljava te ienakt nedeljam ielgi jo man slinkums nsoutit atgadinajuma email ar paroli smalki ja?:
vo ko es te gribeju sev atgadinat..ka esmu laba meitene palikusi. gadu atpakalj parcelos uz marsa un partraucu pipot jo te gaiss kaa elle un vispar bija sajuta ka mirshu. ja nemetishu nost piepeshanu, te ari ciigas sucks. tad atmetu iedzershanu katru vakaru gandriz pa vina glazitej uttl. tagad tik vikendos shad tad nodzivojos taa ka ir jautri,ka jabucho visadi geju didzeji, jasez ar biseksualiem zviedriem viena izlietne, jaakoketee ar durvjusargiem un barmenjiem kluba jo abi noderigi.. bet ne lidz tadam stavokli ka javemj..
tad es atmetu eshanu.. jaa jaa eshanu tobish riishanu kaaa cuukai,jo te uz marsa edien ir kaa pie cuukaam un garsho vai nu pec papira vai pec eljaa varitiem piparainiem pincishiem..
tagad parsvara eju tik uz vietjo tirdzinj kur cvisadus darzenishus, vietejas olinjas un bananinjus saperkos un tad kaut ko vienakrsu sev izscmoreju veinreiz dienaa. vairak est negribas,
tagad esmu secinajusi ka esmu ar nosleici uz atkaribam, bet tomer maku sevi normali ielikt iekavas vai kaa tur raamjos saka. nu un tagad mana jauna atkariba ir filmu lureshana un katraa zinjaa taa s ir labak kaa piposana, dzerstishanas, parmeriga riishana vai one night stand ( ak jaa shito ar atmetu)
nu laba meitene ko neteiksi.. ak jaa un mazgaju velju regulari luk ta

Comments

Decembris 2011

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba