A day before tomorrow... - nu tagad uzminu nu pati giddii kurai no mums abaam ir stienis? :DDD [entries|archive|friends|userinfo]
A day before tomorrow...

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nu tagad uzminu nu pati giddii kurai no mums abaam ir stienis? :DDD [4. Nov 2003|18:23]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkMan arī ir ko teikt..

Comments:
From:[info]draculla
Date:22. Decembris 2003 - 16:39

pokemon

(Link)
Hmmm... tiešām smieklīgi! Neizlasīju wisus kommentus, bet pāris palasīju. Hmm... Josīc man gan likās muļķīgi ka šis strīd spēj mainīt tavas domas, tu tak pati redzēji kāda gardā ir čata tussa, nū... žēl ka cilvēkos ir tāds vieglprātīgums. Iespējams ka gardā rīkojās nepareizi... Netaisos te nevienu ne aizstāvēt ne pazemont,bet wtf CIK JUMS IR GADU? :DDDDDD Šeit ļoti labi var redzēt kā katrs cilvēks aizstāv savu godu & lepnumu, un nu hmmm te gan var redzēt kurš uz mutes nav kritis :DDDDDDDDD lai gan... wai tas wiss bija tā vērts? Wai k-kas mainījās? Wai konflikts atrisinājās? Bulšit ...jūs NEVIENA neko nēesat panākušas...tikai parādijušas sewi no siliktās puses! Šī rīcība bija bērnišķīga ...bēdīgi :( Bet jauki apzināties kā cilvēki spēj mīlēt,aistāvēt un cienīt sew tuvas paziņas/darugus Tiešām patīkami...

pokemonisms
From:(Anonymous)
Date:23. Marts 2004 - 18:21
(Link)
Kādas manas domas, Dracull?
Man par viņu nav bijušas nekādas domas čata tusa laikā, jo es ar viņu pat nerunāju, es tikai redzēju viņu no malas un tas arī ir viss.
Un lūdzu nesaki, ka tas ko es daru ir bērnišķīgi, jo tu nekad neesi aizstāvējusi šādā veidā savus draugus.
Un manā komentā nebija nekādu apvainojumu gardajai, nu vismaz ne milzīgu, tikai tas par to liekulību, jo es to tā arī sapratu, ka gardā melo un tas arī ir viss.
Manuprāt nevajadzētu kulties par to, kas ir noticis tik sen un kam, manuprāt, vairs nekādas jēgas nav. Jo viss taču tagad ir ok. Nekas nav noticis un nevienam gabals no tā, kas šeit ir sarakstīts nav nokritis. Ok pieņemu, ka gardajai nebija īpaši patīkami, ka liels bars pret viņu vienu,bet droši vien, ka līdzīgi jutās arī Gidī, kad apvainoja viņu, bet ne jau par to es gribu runāt.
Vēl es gribu piebilst, ka atvainojos par to ko gardajai teicu (ja tur ir par ko atvainoties unja viņai no tā paliks labāk).
Vēl es atvainojos, ka esmu piemirsusi par tevi, Dracull, un par citiem cilvēkiem kas čato iekš cfa, vienkārši man tas
čats vairs neiet un negribas tur vairs nekad atgriezties.
P.S. - Šito komentu lūdzu netulkot kā kkādu dirsā līšanu vai vēl sazin ko, jo tas to, ka Gidī man paliek vēlaizvien traki mīļš cilvēks nemaina.
/josephiiniite