A day before tomorrow... - nu tagad uzminu nu pati giddii kurai no mums abaam ir stienis? :DDD [entries|archive|friends|userinfo]
A day before tomorrow...

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nu tagad uzminu nu pati giddii kurai no mums abaam ir stienis? :DDD [4. Nov 2003|18:23]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkMan arī ir ko teikt..

Comments:
From:(Anonymous)
Date:11. Novembris 2003 - 22:53
(Link)
ja negribi netici ka to neraxta gardaa, man tev nekas nav jaapieraada, tas kam tu tici vai nee jau ir tava probleema. un lasot tavus tekstus liekas ka tev ne viena vien probleema ir. un taa starpcitu jus man parmetat ka es raxtu, bet iemetiet aci pasi savos textos, tik vien ir ka tie dazi vaardini: lose, dirseeja, kuce, ej dirst, aizveries, padomaa par savu izgliitiibas liimeni un tad sac baigi gudri drist![specialy for uzmini nu & agressor] un arii ta stapcitu tas par owary nav nekaads izdomaajums, un nav arii nekadas personiibas dalisanaas, un es arii neapgalvoju ka kaads te butu tiirs ka tikko uzsnidzis sniegs, mani vienkarsi paarsteidz tas ka cilveeks buudams tik jauns var but tik samaitaats un ljauns - ak sii skaudiiba un atriebiibas kaare un slimiigaas iedomas, arsteeties jums vaig.
[User Picture]
From:[info]uzmini_nu
Date:12. Novembris 2003 - 14:59
(Link)
sweiki berndarzniece/ieks, spriest par izglitibas limeni pec lamuwardiem akdus lieto ir pedeja galwas iedzishanas pakalja pazime. ja tewi kkas uztrauc dafa shu parunasim dziwaja saki laiku & wietu ;)
[User Picture]
From:[info]sick
Date:12. Novembris 2003 - 16:12
(Link)
aarsteeties vai nee- taa jau ir mana probleema, bet tu brashuli taa arii neparakstiijies;]