· ***Akašas✽Ieraksti***


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
****************************
❊Līdz šim melna krāsa mani biedēja. Tikai nesen sapratu, ka ne jau pati krāsa ir tā kas mani biedē, bet gan asociācijas, kuras ir piesējis klāt mans prāts šaj krāsai.
Iespējams tas ir iemesls kāpēc man visu šo laiku ir pārņēmusi baiļu sajūta mirklī kad es skatos kādam tieši acīs. Melnās zīlītes, kuras pildītas ar nezināmo. Iespējams tās ir pildītas ar kaut ko skaistu un viegli ievainojamu, kas ir apslēpts, lai svešas acis to neredzētu un neizmantotu egoistiskiem nolūkiem, vai arī iespējams tās ir pildītas ar kaut ko neglītu un biedējošu, kas arī ir apslēpts, lai svešas acis to nenosodītu un neatraidītu. Iespējams tās ir pildītas gan ar pozitīvo, gan negatīvo kopā.
Melnā krāsa tāpat kā melzeme ir potenciālu platforma. Bet tas kādas sēklas mēs iesēsim šajā melnzemē ir atkarīgs no mums pašiem. Indīgu ziedu, kura ziedputekšņi spēj tevi nogalināt, vai arī dzīvības ziedu, kura sulīgā un svaigā smarža spēj tevi atdzīvināt.
Pat ja viņa būtības glezna sastāv tikai no melna fona, tāpat kā melnzeme, tā vienmēr bija, ir un būs potenciālu platforma.
Un ja viņš ir atvērts domai kādu dienu pieglezot klāt savai melnajai gleznai košus ziedus, tad es esmu atvērta domai padalīties ar savām košajām eļļas krāsām. Un pat ja manas košās krāsas tiks aptraipītas ar viņa melno krāsu, es viņam turpināšu tās dot tik ilgi kamēr viņš būs atvērts tās pieņemt.
S.B
https://m.soundcloud.com/musicofwyatt/wyatt-silhouette
Klausos! ♪:
Wyatt - Silhouette
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.