gabrieela

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:17: iisteniibaa ir baigi normaali.. nu labaka nekaa es vismaz dmaaju ka buus.. draugu man ir dauc.. pazinja pietiekami.. taa kaa ir ok :)) ir ar ko dziivoties.. peedejaa dienas censhos buut viena pati lai atguustu speekus [kaadus,es veel iisti neesmu noskaidrojusi] .. bet buus ok :)
spekei ir atguuti .. tie speeki vareetu butu arii gariigais miers.. jo mani tagad nemaz nevar taa nokaitinaat .. :) kaa agraak vareeja.. un btw.. khm.. mana iztureeshanas !! jaa! mana iztureeshanas ir paliksui..khm.. savaadakaa.. galvenais nekadaa naida! nekaa..
sapnii redzeeju Daxi..kopaa k.ko seedeejaam reecaam.. pa cik sapnju noziime ir skatama otraadaak [preteeji ] ( ta aman vismaz teica viena tante) .. tad domaajamz ka nekad muuzhaa vairs nesatikshu daxi n` nesmieshos dizhi ar vinju kopaa.. bet kaapeec es vinju redzeeju sapnii .. es gan nezinu.. nekad nebiju liic tam aizdomaajusies.. kaa vinaji tagad iet.. utt.. ceru ka iet labi. :) jo ir kas par vinju ruupeejas! vai ne Valdi? ..
biezhi peedeejaa laikaa saaku maniit tos cilveekus kas man visu laiku ir bijushi blakus n` neesmu nemaz ar vinjiem tuseejusi utt.. piemeeram mans klases biedrs Maarcis.. nu normaals shomaks.. :)) k.ko skolaa kopaa reecam.. a vot stulbi .. jaaskjjiras ar vinju .. shamajz uz Komerceni a es laikam uz Murjaanjiem... ajz vispaar domaajams ka palikshu 90tajaa.. bet nu redzees..
aa jaa dziedu grupaa.. taas dziesmas var pateikt peec mana garastaavokla.. super.. izliec savas beedas or prieku uz lapas un peec tam noauro :DD
nu lab es gluzhi neauroju bet diez kpo labi arii nedziedu.. u know ;) pienjemami..
aam an roka k.kaa saap.. vakar njeemu nataalijas gremdi .. un sanaaca taa ar pirkstiem panjemt.. k.kaa ahuuna saap..
jaa.. teetis man ir pieriebies.. maniem sencjiem 26 maijaa ir kaazu jubileja.. ja nemaldos taa ir 20 gadu.. ak dievs. apaac.. nomoiijushies kopa ajau 20 gadus.. staigaaju pa maaju un domaaju ko lai taadu uzdaavina..
tas taa..
skola beidzas un mana videejaa atziime ir sliktaaka nekaa jebkad vareeja but.. -=5=- ://
nu neko .. naakamgad pacentiishos vairak...
tas laikam arii viss..
negribu zaudeet tos labos cilveekus kas ir minimums manaa klasee :)) vieniigais prieks ak zinu ka Pekausis satikshu veel vasaraa :)) laaciiti arii laikam .. un cerams ka zemgusu arii :) zheel ka Maarci nesatikshu.. jaa.. zheel gan..pikjeeros tam pusim peedeejaa laikaa.. bet taa tiiri draudziigi..:)
nu lab .. ataa.. man ir suepr garastaavoklis ;PP
ceru ka tas taa turpinaasies :P

Garastāvoklis:: superīgs :)~
Mūzika: B-boys & Flygirls

Comments

From:[info]valdis
Date:15. Jūnijs 2004 - 11:18
(Link)
Nju jaa es tev piekritu... bet varbut nav nemaz tik labi kaa skiet!
Powered by Sviesta Ciba