Domu krātuve - [entries|archive|friends|userinfo]
Free

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 9th, 2006|05:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tātad. vakardiena, jeb precīzāk nakts bija tīri interesanta. hā. es beidzot saskatiju vājības, nepilnības, bailes un pat klaju nolaidību. Es atmaskoju!

bet varbūt man to speciāli parādija, varbūt man uzticējās?

nja. esmu novērojis divu veidu diezgan ekstrēmus cilvēkus. Pirmie rāda uz āru tikai to labāko, vienmēr cenšās izlikties perfekti, paši gudrākie, skaistākie , veiksmīgākie utt. Viņiem visas nepilnības ir tā nomaskētas ka pamanīt mazliet neiepazīstot cilvēku nav iespējams.
Otrie ir pilnīgi brīvi, un gandrīz vairāk koncentrējas uz savu nepilnību izrādīšanu, pirmais iespaids ka viņi ir pilnīgi kretīni, bet tad atkal iepazīstot tuvāk var atklāt kautko pavisam labu.

Man šausmīgi riebjas primie gadījumi. cik divkosīgi un melīgi.

Piem tas pats O.B. jautājums - kā tev assignments? O, viss jau pabeigts, elementāri, ejam mājās. Tikai sanāca ka mēs pēc tam ar viņa parējo komandu visu vakaru kopā pildījām. un O.B. nemaz nebija present. vai arī, kā tev gāja eksāmenā? jeb kā tev vispār likās kurss? O, elemtāri, visu sapratu, visu izpildiju, esmu kruts. Tikai nezkapēc viņš vēl nekad nav dabūjis kautcik ievērojamu rezultātu. Liekulis.

Un vēl, mēs spriežam par par tēmu, atnāk un piesēžas blakus ar rīsu šķīvi un sāk kauko gudri spriest, tikai pavisam ne patēmu un ir skaidri redzams, ka viņš to dara lai atstātu iespaidu ka ir baigi gudrais, un ka viņam viss ir skaidrs un mēs tikai te tādi muļķi , kas neko vēl nav izpildījuši. phē!!


labi. varbūt pat nebija vērts visu šo rakstīt. bet nu tas bija mans dusmu uzplūds.
linkJā?

Comments:
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:November 9th, 2006 - 06:10 pm
(Link)
Zini, bet es pret noteiktu cilvēku grupu izturos kā Tevis minētā pirmā grupa :) es nekad dzīvē neļaušu piemēram vecajiem klasesbiedriem no pamatskolas uzzināt, ka kaut kādā tur accountingā man fail bija. Neparko! Es vienmēr smaidīšu, man draugos albuma būs tikai smukas bildes no modeļpasākumiem, pie skolas rēgojas SSE, profilbildē redzams, ka es neesmu viena un mana dzīve ir ideāla. Pārējais viņiem nav jāzina.
Turpretī pret otru cilvēku kategoriju, ir tāds "man viss slikti, slikti, slikti, pažēlojiet mani kāds, nu vismaz drusku uzmanības iedodiet!" Daļa no tiem ir tepat žurnālā, kas mani man liekas jau ciest nevar ;)
[User Picture]
From:[info]free
Date:November 10th, 2006 - 11:23 am
(Link)
Nu jā, vispār ja tā padomā tad es arī laikam līdzīgi daru, lai gan vairāk sliecos uz to sevis kritizēšanas pusi. sanāk ka draugi un paziņas tiek šķiroti.

Vispār jau tas ir tikai normāli. Nenormāli tas paliek tad, ja Tu centies izlikties perfekts arī to acīs, kas jau sen un ļoti labi zin ka Tu tāds neesi. Tas kaitina :) ir man pazīstami daži tādi eksemplāri.