Madaras pasaule

5. Decembris 2009

13:37 - SKOTIJAS pār[ap]domas -04/3-

Joprojām kāds zog manu Ziemassvētku garu. Man liekas, ka kāds naktī atnāk un kamēr es guļu vienkārši apsper mani. Atzīstās, kurš tas ir? Vēl man liekas, ka kāds naktī ar mani kaujas, jo no rīta pamodos ar saskrāpētu roku trīs vietās un sagrieztu augšlūpu. Galīgi dīvaini! Ak, jā, beidzot nenormāli garos nagus nogriezu, jo iedomājos, ka varbūt pati sevi skrāpēju nejauši pa nakti. Rīt uzzināšu, vai kautiņš turpinās vai esmu to izgriezusi jau saknē

Pie manis šodien atnāca Christmas Poo kā no tā Dienvidparka. Tāds liels milzenis podā riņķoja un negāja prom, lai cik daudzas reizes pēc kārtas tiktu laists ūdens. Nespēju nokārtoties, zinādama, ka viņš lūr uz mani un nācās iet uz pirmā stāva tualeti. Tagad es zinu, ka mājās ir kāds, kuram ir ne tikai lipīgie kluči, kuri pielīp pie apakšas un nav iespējams aizskalot prom, bet nu zinu, ka kādam ir arī milzīgais klucis, kurš izskatās pārāk milzīgs, lai iznāktu pa jebkuru galu laukā. Iespējams, ka tieši šī Ziemassvētku kaka man sāka atņemt īsto noskaņojumu.

Tiesa gan pa pilsētu pastaigāt joprojām ir dikti patīkami, visi iepērkas un smaida, meklē dāvanas un iesaiņojumus. Visvairāk apmeklētākais ir kartiņu veikals, kurā var ne tikai kartiņas nopirkt, bet arī pāris dāvaniņas, un, ak diens, cik tur lēti. Spilvena lieluma mīksto mantiņu - Ziemassvētku lācītis - var nopirkt ka 3 mārciņām, tas, kurš ir dubulta spilvena lielumā pa 9 ar kapeikām, vienkārši WOW. Latvijā jau mazākie maksātu kā šeit vidējais. Nav brīnums, ka tajā kartīšu veikalā allaž ir rinda tik gara, ka pie kasēm sākas tā otrā galā apejot visiem plauktiem apkārt pie kasēm beidzas.

Beidzot atnāca saimnieks un no radiatoriem izlaida gaisu laukā, es gan īpaši atšķirību neizjutu siltuma padevē, bet nu cerams, ka vismaz uz pusi siltāks kā iepriekš paliks.

Tā stulbā itāliete mani izvedīs no pacietības vēl vairāk nekā iepriekš. Viņa vispār guļ? Pa dienu viņas nav mājās, bet naktī vazājas riņķī apkārt, runā skaļi pa telefonu vai iet ar draudzenēm kopā čurāt un ierēkt par Christmas Poo. C`mon, kas tā dara?

Corporate Finance nobeiguma darbs beidzot tuvojas beigām, vēl tikai jāpabeidz grupas novērtējums uzrakstīt un viss, nododam, pieliekam punktu, ķeramies klāt nākošajam nobeiguma darbam. Tas tik būs forši, ja mums ideāli viss būtu pareizi un dabūtu pirmo A, nu vai vismaz augstāko B. Tie tik būtu prieki!
Powered by Sviesta Ciba