Madaras pasaule

3. Decembris 2009

00:32 - SKOTIJAS CHRISTMAS pār[ap]domas -04/2-

Šodien gribēju patēlot santehniķi un atskrūvēt radiatorus, lai izlaistu lieko gaisu laukā, bet diemžēl nekas nesanāca, jo nekur šajā trīsstāvīgajā mājā nav darbarīku kaste, kur būtu kāds instruments, ar ko to skrūvi radiatorā atskrūvēt vaļā. Un jau ceturto dienu saimnieks saka, ka atnāks nākošajā vakarā. Tā nu mans plāns parādīt, ko sievišķis spēj, izgāzās.

Protams Mārketinga plānošanas pasniedzējs kā jau katru 3dienu ieradās ar Costa kafiju un parastiem, ērtiem siksnai pieskaņotiem apaviem uz tutorialu. 1dienās viņam parasti ir košļene un oficiāli glauni apavi. Visiem pasniedzējiem dikti laba oma šodien. Pat nezināju, ka visā pūlī HRM pasniedzēja pamanīs 2 latvietes un smaidot pateiks, ka beidzot ieradušās arī noklīdušās dvēseles Lieki piebilst, ka divas trešdienas pēc kārtas man veselības problēmu dēļ nesanāca apmeklēt šos tutorialus. Tuvojas eksāmeni. Šī bija pēdējā mācību nedēļa. Šausmas! Un es pat nemāku pateikt, vai laiks skrien ātri vai velkas.

Protams, ka kārtējo reizi iegāju Tesco. Šoreiz, lai nopirku 5 DVD-R diskus pa 1 mārciņu, bet beigās sapirkos Chicken Nuggets, Zivju pirkstiņus, 2 lielās Tesco picas, Bekona čipsus un 10 DVD-R diskus un samaksāju 5 mārciņas kopā. Tieši 4 mārciņas vairāk nekā biju plānojusi iztērēt. Viss. Veikalos vairs neiešu. Centīšos

Tā kā Mārketinga plānošanā runājām par McDonald, tad skatoties uz visu to neiedomājami reibinoši plašo preču klāstu man sagriezās vēders un atnākot mājās izveidoju savas mazās izvirtības: Lielais burgers pa 99pensiem un ķiploku maizītes. Njammas! Vēl tagad liekas, ka pārpildīts vēders. Labi, ka esmu novājējusi pietiekoši, lai reizi pa reizei varētu atļauties šādas atrakcijas.

Atkal karas kompis augšā, kāds atkal bija visu dienu pievācis visu netu.
Šodien kaut kā mana Ziemassvētku noskaņa pazudusi. Kurš nospēra?
Powered by Sviesta Ciba