July 2012   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Asás garneles elljá

Posted on 2010.08.16 at 11:19

ljoti garshígs garnelju ediens ko ed ljoti karstu-tikko ká no pannas ar baltmaizi un piedzer klaat baltvínu

400 gr svaigu garnelju (nevariitu)

4 kjiploku daivinjas

puscitrons

3 karotes baltvína

pétersílis

skjipsna chilli pulvera vai svaiga kapaata chilli

sals un pipari

Uzkarsé ellju un tajá ieber chilli pulveri un kjiplokus,

tad pievieno garneles un baltvínu, sáli un piparus, pétersíljus karsé lídz garneles gatavas.

visu ielej karstumizturiigaa mála bljodá (vai káda cita trauka kas ieprieksh sasildiits lai nesapliist) vai arii ar pashu pannu un pasniedz uz galda


Comments:


[info]liljabrik at 2010-08-16 13:18 (Link)
cik ilgi jākarsē jēlas garneles, līdz tās ir gatavas? un kā to var zināt? (man vienreiz sanāca omlete ar galīgi jēlām)
the casual unintellinget
[info]casiopea at 2010-08-16 13:52 (Link)
garnele ir gatava tad kad vinja saveljas aplítí un ir balti rozíga, turklát gatava garnele neviená vietá nav caurspídíga.

tás ko párdod latvijá ka varitas garneles patiesíbá ir stipri párvárítas, sausas.

[info]liljabrik at 2010-08-16 14:29 (Link)
Latvijā var nopirkt arī jēlās (saldētas)
[info]liljabrik at 2010-10-06 14:47 (Link)
es atceros, kaut kad sen Tu teici paeljas recepti un man pēc viņas sanāca baigi garšīgi
vai vari vēlreiz šeit ielikt
Previous Entry  Next Entry