July 2012   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Kafiju tipi

Posted on 2010.02.04 at 14:57

Comments:


Korish
[info]courty at 2010-02-04 16:45 (Link)
Inčīgi.. un Solo con hielo derētu izmēģināt, viņa atdzesēta mazliet, lai ledus tik ātri neizkūst? Un viskiju nelej klāt?
Pati es kafiju arī nē, dažreiz late (bet kas tur precīzi(puse piens?) ir iekšā, nezinu:D
[info]food_blog at 2010-02-04 16:59 (Link)


te ir bildés attélotas proporcijas kafijám, arí latte. Latte sáka ar karstu pienu un pievieno karstu kafiju kas ir ká cortado un tad uzputo ar putotáju lai butu augsgaa putinja vai vienkarshi kártígi samaisa.

beet par café con hielo - tur glázé liek tik daudz ledus gabalus cik lien kádus 5-6us, kafija atdziest ljoti aatri. Citi café con hielo vel prasa liidzi pienu. Vispar ir garshiigi. It ká nekas bet uzreiz jau táda kafijai svarígáka - kautkas ir daríts sajúta. Ja tev patík late es domaju ka patiks arii con hielo + piens

[info]food_blog at 2010-02-04 17:01 (Link)
Korish
[info]courty at 2010-02-05 09:15 (Link)
o, paldies!
Previous Entry  Next Entry