Folks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:41: kādus tik meklējumus es neveicu pēdējos gados.. meklēju daudz ko.. un atradu daudz ko.. ES meklēju... tikai tagat es meklēju sevi...

Paslaik man ir tāda sajūta, ka es esmu sevi pazaudējis... es neprotu vairak domāt... itkā es atgrieztos meklējumu sākumā.. visa pieredze itkā būtu zudusi... viss kas krājies pazudis.. itkā viss manā galvā ir, tikai es vairs nemāku par šīm visām lietām domāt.. es vairs nemāku vispār domāt.. šodien jutos kā zobijs... sūdīgi..
man no tā bail.. es nemāku izdomāt, kāpēc tas tā ir..
gribās redzēt cilvēkus.. gribās uzspēlēt kokli... runāt.. dziedāt..
pašlaik līdzās neviena cilvēka nav.. un visu dienu nebija.. skatījos grieztos un mēģināju domāt.. sapratu, ka tas ir bezjēdzīgi.. izdomāju ka jākontaktējās ar tiem cilvekiem ar kuriem agrak.. varbūt tad es atkal būšu tāds kāds agrāk..


kaut kadas domas raisās...

Pēdējā laikā es ļoti maz kontatkējos ar cilvēkiem un veciem paziņām.. pārsvarā kontaktējos ar pavisam jauniem paziņām, kā rezultātā, es laikam attālinājos no tā ideāla, kas man bija tad, jo tie cilvēki ar kuriem es kontatkējos, bija kā skolotāji man un pateicoties viņiem es biju kļuvis, tāds kāds es biju..

secinu, ka pēc iespējas ātrāk jāatrod kontakti.. savādāk es jūdzos nost...

Comments

[User Picture]
From:[info]emocijaaciii
Date:4. Janvāris 2008 - 12:04
(Link)
Tu esi nonācis no dzīves pie simboliskajām formām.
19.gs filosofu dilemma
Powered by Sviesta Ciba