Flēra - [entries|friends|archive]
Flēra

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 28th, 2017|02:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]beatrixe
Date:November 28th, 2017 - 04:22 pm
(Link)
noteikti kašķējies. es kašķētos. tādas bezkaunīgas šuvējas nav pelnījušas, lai viņas liek mierā un aizmirstībā. un tie jauko dienu vēlējumi - es dēļ tādiem pagājušajā nedēļā arī sakašķējos, gan citā tēmā. tā ir augstprātība no viņas puses un tiešām ļoti riebīga attieksme. uz tādām parasti iedarbojas brīdinājums, ka griezīsies patērētāju aizsardzības iestādē.
From:[info]divi_g
Date:November 28th, 2017 - 04:25 pm
(Link)
[info]fleur iekašķēs, un pēc nedēļas vai mēneša lasīs presē un internetos dāmas činkstēšanu par to, kā pie mums mazos uzņēmējus neieredz un spaida :))
[User Picture]
From:[info]beatrixe
Date:November 28th, 2017 - 05:11 pm
(Link)
kašķēties varbūt nav pareizais apzīmējums, šeit vairāk iederas - cīnīties par savām tiesībām uz kvalitatīvi izpildītu pasūtījumu. ja izvēlamies nesūdzēties un nepieprasīt kvalitatīvu rezultātu un kļūdu izlabošanu, bet klusi liekamies mierā un paši izlabojam izpildītāju kļūdas, tad tādas šuvējas (u.c.) tikai vairojas vairumā un kļūst arvien bezkaunīgākas.
šis ir pamatots gadījums sūdzībai, jo darbs izpildīts neprecīzi. ja vēl šuvēja būtu atvainojusies, bet tāda augstprātīga lekšanās nekam neder.

hackers counter system