|
[Mar. 16th, 2009|04:26 pm] |
Ir kādas idejas, ko dara ar šiem miltiem?
Topinambūru milti, Mežrozīšu augļu milti, Pīlādžu milti, Aroniju milti, Ķirbju mizu milti. |
|
|
Comments: |
| From: | tante |
Date: | March 16th, 2009 - 04:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pirmie divi konkrēti zinu ka dažām maizēm pievienojas - rožu maizi pat pati sapņoju pamēģināt kādreiz, ja tādi milti gadīsies pa rokai... par pārējiem nezinu - pirmo reizi dzirdu...
From: | dzeina |
Date: | March 16th, 2009 - 04:41 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Mērcēm - gan otrajiem ēdieniem, gan desertiem. Tie jau nav nekādi "milti", bet gan vnk samalti kaltēti augļi/dārzeņi/ogas :)
Topinambūru milti pēc loģikas ir nevis milti, bet ciete, jo topinambūri pēc būtības ir ļoti tuvi kartupeļu radinieki. | |