flash_mob's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, July 24th, 2004

    Time Event
    7:05p
    Rezumē
    akcija izdevās! un, neskatoties uz ārkārtīgi mazo aktīvistu skaitu, akcijas dalībniekiem paverās iespēja patīkami pavadīt septiņas minūtes rīgas centrā :)
    kā bija paredzēts scenārijā, pirms sešiem pie strūklakas savācās [info]amsterdama, ar diviem draugiem, [info]ripp un es (ar slotu rokās). laikam pienākot, devāmies uz laukumu pretī brīvības piemineklim sākto TO.
    es ieņēmu stāju ar slotu rokās un skatu uz valsts simbola pusi. mans svarīgākais uzdevums uz tuvākajām minūtem bija nesmieties un tēlot, kas es neredzu apkārtējo cilvēku skatienus un nedzirdu komentārus. viegli nebija :D īpaši aktīvi bija ārzemnieki, kas nāca fočēt - viņus izturet bez ņirgas bija visgrūtāk - vienam pat izdevās izsist mani no moralā līdzsvara, nenoturējos un uzkrītoši pasmaidīju :)
    [info]ripp pievienojās pielūdzot jaunizveidoto monumentu. ar to izpelnījās vienas babiņas uzmanību, kas saka kaut ko burkšķēt par dieva pielūgšanu utt. cilvēks ideju uztvēra manāmi nopietni :D
    [info]amsterdama ar kompāniju iepriecināja mani nolikdamas ziedus :) ja viņas nesmietos tik skaļi, stavēšana būtu vieglāka.
    man bija jautri. ceru ka citiem, kas piedalījās, arī!
    tiksimies citās akcijās!

    Current Mood: jautrs :D

    << Previous Day 2004/07/24
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba