flash_mob's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, June 20th, 2004

    Time Event
    5:17p
    par protestiem :)
    jau iepriex atvainojos par ieraxtu varbuut ne pa teemu, bet dazhas lietas man vienk izraisa nepatiku :)

    protams ir gauzhaam jautri, ka muusu jaunatne ir tik afigenna politiski aktiiva un grib pret kauko parotesteet :) nu ja - krievi protestee pret skolu reformu, davaj mees protesteesim pret lielveikaliem :) [info]dzingla, daargaa, nu ja tu tik ljoti gribi protesteet pret lielveikaliem - vienk neej un neiepeercies tur, es domaaju, ka tas buus efektiivaax veids kaa protesteet, es iepeerkos lielveikalos, jo man vienk ir eertaak visu nopirkt vienaa vietaa nevis skraidiit pa pus riigu, so kaut vai shiis gjeniaalaas moba "domas" deelj es taadaa mobaa nepiedaliitos. nevienam nevar atnjemt origjinalitaati un individualitaati, ja vinsh to negrib.
    un [info]freedom, tu zini, kas tas uz ko tu aicini ir kriminaali sodaami? bet nu tas jau nekas, krutie anarhits/hardcore dzekiem tachu tas pie kaajas, galvenais izskaust visu verdziibu pasaulee un nike jau ir taa iemiesojums (paskaties zem gultas, vai pasham nemeetaajas kaukur nike sierinji vai converse botas)

    bet ja par teemu - man patika [info]nsl ideja - cilveeki meegjina kaut kur aizstumt lielveikalu :)
    mob is about fun not about politycs, gribat protesteet - dariet ko tieshaam lietderiigu, kaut vai aiznesiet uz beernu namu vecaas dreebes!
    5:52p
    Mīļie cilvēki
    Vai tad jūs nesaprotat, ka gan huligānisma ierosinātāji, gan tiek kas vispār negrib protestēt, gan tie, kam vispār viss nepatīk, grauj mūsu tikko izveidojušos vēl nesacietējušo kopienu? Tad, kad jau būs izveidojusies un nostiprinājusies ideja, kad sāks parādīties tradīcijas, tad varat mesties virsū ar buldozeru, bet pagaidām palieciet pie maziem ieteikumiem, rīkojiet mobzus pēc savām idejām un ļaujiet izkristalizēties priekšstatam par to, kā tad īsti vajag. Es zinu, ka šitais izklausās riebīgi, bet tiešām, izlaidiet tos mobzus, kuri jums liekas iebrauciens galīgākajās auzās.
    [info]dzingla, lai nebūtu nekādas klausīšanās šajā visā, Tev ir arī atbalstītāji.

    Un vēl ierosinājums no manas puses - turpmāk flašmoba organizētājam vajadzētu cēlo mērķi (ja tāds ir) paturēt pie sevis un ļaut dalībniekiem un skatītājiem pašiem minēt. Tad šādas problēmas neparādīsies. Mums katram tomēr priekšstati par cēlo un pareizo pārāk radikāli atšķiras.

    << Previous Day 2004/06/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba