Lūdzu, lūdzu

Tā, šitas vīns beidzot ir labs, bet tikai labs. Jo īstenībā gribēju tādu sausāku, nu tādu, lai jūt, ka mēle sametas čokuriņā. Šis ir labs. Tikai labs. Bet ne "nagyon jol"...
Nenormāli gribas ar kādu parunāties. Stulbi kaut kā vienai dzert un klusēt (arī vienai). Jaukāk tak ir dzert vīnu un klusēt divatā. Vai runāties divatā. Bet vienam dzert un vienam runāties - tas jau vairs nav labi (kurš ir izdomājis, ka tas nav labi? ok, csak sajūtas).

Bāc,tieši tagad un tieši te man gribas teikt: "Tu, mīļais, labais, kas esi kaut kur izplatījumā, kosmosā, visumā (vainavvienalgakur?!), dodi tak man vienreiz tik daudz prāta, lai es taptu gudrāka un pieņemtu pareizus un labus lēmumus. Dari tā, lai man taptu dota spēja beidzot saprast, ko es gribu..."

(Liriska Atkāpe: tas ir tas drausmīgākais, ka cilvēks pats nezina, ko grib! Bet es tagad zinu - es gribu zināt, ko man jāzina!)

Nu kā tā var būt, ka nav mērķa? Ak, visi dzīvē kaut ko grib? Bet es negribuuuuu neko! Zinu - muļķīgi, neticami... Spļauju kādam acīs? No labas dzīves? Uf, posible, posible...

Liekulīgi? Patiesi! Varbūt sākt no tā, ko negribu?

Bet, ja neesmu pārliecināta arī par to, ko negribu? (Varbūt es tomēr gribu?)

Un kas ir labāk? Kam labāk? Man? (nu, protams, egoisms nav pazudis) bet ja jau nav skaidrs, ko un kāpēc, kā var zināt, ko un kāpēc?!

Fucking bezspēcība...

P.S. un nav pat Mēness, uz ko pagaudot...
P.P.S. tik zvaigznes tik banāli tālas, ka nelabi metas no tāda at-tāluma...
P.P.P.S. Lai tā gramatika (visās valodās) iet ratā!
P.P.P.P.S. Glābj Tavi diski... (atsūti adresi, nepaņēmu)

Ha ha ha, nu, protams, tieši tagad - "Lūgums" (Zīverte, Elksnes vārdi...) Vai viņš ironizē?
Labi, ka rīt nav pirmo lekciju....

Comments

labi, labi. buus labi. ir labi.

September 2007

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Powered by Sviesta Ciba