Viena Psihopāta Piezīmes
♥...Bless me Father for I have sinned...♥
January 25th, 2007 
09:54 pm - Naudas taupīšanas jaunā stratēģija un vecās lietas...
Cik daudz no tām, cik atrodas mājā, vispār cilvēkam vajadzīgs? Nu labi, tas laikam kā kuram, jo ir cilvēki, kas piegružo māju ar nevajadzīgiem krāmiem, bet citi savukārt patur pašu mazumiņu, minimālisms, tā teikt (Protams, es ļoti lepojos ar šiem nedaudzajiem cilvēkiem :D) Šodien gadījās neredzēti izredzēta (?) diena, kad es ķēros pie sava spoguļgaldiņa iztīrīšanas. Rezultāti? Atkājumi?

*no precīzi 40 nagu lakām izmestas 22.
*no visām manām nagu lakām 13 bija apmēram rozā, pārējās sudrabotas, baltas vai sārtas ar dažiem izņēmumiem (spilgti zila - wtf??, vēlreiz spilgti zila - wtf2x???, nežēlīgi sarkana, sūnu krāsā, et.c) 8 rozā izsviedu, 5 paturēju.
*atklāju, ka man skapītī stāv 6 lietošanai derīgi(cerams) iedeguma krēmi. Šī situācija ir teju vai bezcerīgi neglābjama. Resolution - vajag vasaru!
*11 izsviestas bundžiņas (ķermeņa krēmi, matu putas, lakas, želejas, cit krēmi, smaržas utt.)
*vēl 8 citas lietas, tai skaitā stīpiņas, skropstu tušas, daudz lūpu spīdumu un krāsu, u.c. vecas un šaubīgas lietas.

Secinājumi? :D Šodien kopā esmu izmetusi 49 lietas no sava spoguļgaldiņa. Un kā tev šķiet? Tur joprojām ir gana daudz lietu. Jē-ēj. Bet man patīk izsviest vecas lietas. Tā ir motivācija jaunai dzīvei. Lai gan kādai nu tur jaunai, ja šī pati mani apmierina. Arī jaunajā gadā tāpēc īsti nebija ko mainīt. Bet vecu lietu izsviešana vienmēr ir laba. Tā atbrīvo no satrūdējušās enerģijas, kas drīzāk ir slikta nekā laba. Jap. :D

P.S. Nedaudz žēl vienas lietas. Izsviestās nagu lakas(22) bija pirktas apmērām pēdējā pusgada-gada laikā. Vienas nagu lakas cena ir no apmēram 30 līdz 60 santīmiem, tātad vidējā cena ir 45 santīmi. Tātad nepilna gada laikā es par šīm nagu lakām esmu izdevusi apmēram 10 latus. :O Ak, Dievs! Beidzot esmu izdomājusi, kā ietaupīt savu naudu. ;)
This page was loaded Oct 6th 2024, 11:27 pm GMT.