Sapņu ražošana
Mani murgi
 
27.-Feb-2013 10:45 pm
Tas būs ātri.
1. Kā var uzdot jautājumu - "Es tev vismaz patīku?"? Tas ir debils jautājums. Uz to pat tā nevar vienkārši atbildēt. Attiecības nav patikšana, tur vai nu ir, vai nav. Un ne jau par patikšanu ir runa. Runa ir par attieksmi, par dzīvesveidu. Un es laikam negribu to, ko pēdējo pusgadu paciešu. Godīgi sakot, negribēju jau pašā sākumā, bet kaut kā, man pašai nepretojoties, uzsāku.
2. Jā, un tad sākās problēmas, jo, ja nebūtu punkts Nr.2, ar punktu Nr.1 viss būtu ok. Cik nu ok, bet es noteikti kādu laiku to turpinātu. Bet tagad ir baigā dilemma. Un es arī zinu, ka punkts Nr.2 man ir tuvāks. Varbūt emocionāli vēl ne tik ļoti, bet gan jau ar laiku. Man tie Mazuļa Ponija izgājieni ir apnikuši.
3. Un tad seko punkts Nr.3, kurā es secinu, ka visu laiku dzīvojot tādā nelielā stresiņā beigās būs čiks. Respektīvi, es uzraušos. Un tad būs baigi stulbi. Bet es nevaru tā brutāli pateikt punktam Nr.1 - čau! Laikam jau iekšēji es uz to pamazām eju. Ak, es, maita, bet ko lai dara? Kāpēc man būtu jāmoka sevi un citi? Nooup. Būs labi.

Nemaz tik ātri nesanāca.

P.S. Iespējams, ka man bija nepieciešams punkts Nr.2, lai es beidzot pamostos.
This page was loaded Jun 26. 2024, 3:33 pm GMT.