Sapņu ražošana
Mani murgi
Long train running 
20.-Nov-2012 06:57 pm
Apsveicu ar novembri! Ir atgriezies rudens, kas pa lielam mani priecē.
Top novembra pasākumi jeb īsais variants:
- Mrs REE bija dzimšanas diena, palutināju viņu un aizvedu svētku vakariņās uz Gan Bei. Pati gan sajūsmā nebiju, jo neesamu nekāda suši fane, bet ēst varēja. Man gan ir uztapusi arī īstā dāvana, ko gan laikam pietaupīšu līdz Z-svētkiem. Vai arī ne, tad jau redzēs.
- Manam Bosam bija dzimene :D Mans pirmais dzerstiņš jaunajā lokācijā. Bija spēcīgi. Tik spēcīgi, ka man vēl divas dienas bija pohas :D Nopietni!
- Mums beidzot izdevās satikties! Es biju Cēsīs, kur svinējām Mārtiņdienu! Gailis un zoss nebija, bet žāvēta vistiņa gan! :) Tik sen nebiju satikusi L., tiešām prieks! :) Pasākums bija vairāk kā interesants, piemēram, pufā lēkšana vai spēle "Konkurss, konkurss, konkurss" :D:D
- Es biju uz GARBAGE!!!! Un tas bija awesome!!! :) Tiešām ļooti labs koncis! Nenožēloju ne mirkli!
- Un kā tad bez mūsu vecās, labās AB team atkalredzēšanās!!! Kaut arī daudzi nebija, pasākums ar hokeju priekšgalā noteikti bija izdevies! :) Drusku gan čaļi nosēņoja, bet nu ok, gan jau vēl paspēsim, es ceru! :) Looking forward!
- Noskatījos Skyfall uz lielā ekrāna, nu tā, nekas īpašs, parasta spriedzes filma.
- Tomēr sanāca izvilkt manus draudziņus no mājas un aizbraukt paskatīties svētku salūtu un Staro Rīga. Tas nekas, ka no salūta mēs redzējām kreisās puses bumbas kreiso malu un kādus 4 objektus no 80 :D:D
- Un vēl... Rīt ar peļu māsu ejam uz Pūt, vējiņi, kas ir Liepājas teātra iestudējums ar viesizrādi Dailes teātrī. Man jau teātris patīk, tu zini.

Es iegādājos biļeti uz MUSE. Japp, happy. Tas nekas, ka sēdvietas. Sēdēsim ar Madzhu kā kūkas 2.stāvā :D
Kā mums iet? Jā, nu jau laikam varu teikt, ka esam pāris. Kaut arī jau "draudzējamies" apmēram trīs mēnešus, tikai pirms pāris dienām mani nošokēja jautājums "Būsi mana meitene?", ko papildināja sarkanas rozes. Man gan uzreiz radās pretjautājums - kas tad bija līdz šim?
Labi, dzīvosim - redzēsim! :)
Take care! ;)
This page was loaded Jun 26. 2024, 3:17 pm GMT.