Sapņu ražošana
Mani murgi
Commenting To 
29.-Okt-2012 01:16 pm - Days are forgotten.
Kad pēdējo reizi rakstīju, biju sava jaunā izaicinājuma priekšvakarā. Nu jau ir pagājis pusotrs mēnesis. Kas pa šo laiku noticis?
Ārā ir gandrīz ziema, ko gan vēl galīgi negribas.
Jaunā darba lokācija ar visu no tā izrietošo ir pieņemama, brīžiem kaitinoša un nervus kutinoša, bet visnotaļ labākais, ko šobrīd varu vēlēties. Nedrīkstu sprēgāt, apzinos to, kaut gan dažreiz jau sanāk pacelt degunu augstāk.
Ar P. esam iegājuši jau pavisam, pavisam citā fāzē. Lai cik ilgi es arī nezināju un negribēju to atzīt, bet jā, mēs esam kļuvuši par pāri. Es negribu neko salīdzināt, bet ir savādāk, iespējams, labāk.
Pēdējais mēnesis ir bijis diezgan wild, nav bijusi tāda nedēļas nogale, kad nebūtu kāds pasākums, bet man tas patīk. Vismaz ir, ko gaidīt.
Īsumā - viena korporanta dzimšanas diena, A. dzimšanas diena, pāris teātra izrādes, L. dzimšanas diena (OMG), dāmu vakars utt.
Beidzot apmeklēju Kalnciema kvartāla tirdziņu, that was so nice! :)
Šonedēļ Mrs REE dzimšanas diena, nākamnedēļ it kā ieplānots beidzot satikties ar L. un aizbraukt uz Cēsīm. Un arī uz Garbage es iešu :)
Pagaidām ir ok, es nesūdzos.
Ja paturpina tēmu par P., jā, ir lietas, kas kaitina, bet tā jau ir vienmēr. Un ar savu naudu es daru, ko gribu. Un, ja man vajag taxi, tad vajag. Bet, lai nu paliek... Un viņa vietā es tajā ūķī neieguldītu ne santīmu, bet arī tas, lai paliek viņa ziņā.
Domāju labas domas.
Pēc pāris dienām jau novembris. Kaut kā pārāk ātri.
Āaa, pagājušajā nedēļā izvērtās neliela sarakste ar manu mīļo G., bija jauki. Tagad tikai man jāsaorganizē kāds kopīgs pasākums, tikai ar tiem laikiem un vietām pašvaki. Vienojāmies, ka iesim uz hokeju, pēc tam varētu kaut kur pasēdēt... Will see. Ļoti gaidu mūsu visu atkalredzēšanos.
Show must go on! Turamies!
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
This page was loaded Jun 26. 2024, 3:25 pm GMT.