fashionista

Metene bez zaļās krūzes, bet ar zaļo kleitu

Okt. 29., 2008 | 10:41 am
No:: fashionista

Brīvajā nedēļā esmu pagusvusi vienu audumu sacūkot un vienu audumu pakļaut savām iegribām.

Tad nu lūk foto- ne izcilākie, bet tomēt atrādīšnai. Tāpat paši tērpi- nekad neesmu apmierināta ar gala rezultātu, vienmēr taču var labāk!

KLEITA-->

Sakrunkotā krūšu daļa un ieeeetilpīgas kabatas.

Un bilde, kurā beidzot var redzēt auduma patieso rakstu-

Aizmugure->

Iekšpuses apstrādei šoreiz izmantoju slīpā diega atlasa lentas. Čakars, protams, ir kaitinošs, toties rezultāts glītāks. Vienīgais mīnuss- līdz ar to vīles vairāk izceļas :(

 

No atlikušā auduma uztapa ŽAKETĪTE ar paplatinātiem piedrukņu galiem (uz auguma izskatās labāk, jo tad piedurknēm vismaz parādās tilpums)->

 

Rakstīju reiz par miniatūro gludekliti, ko pasūtīju ebay (http://klab.lv/users/fashionista/34031.html)- tad nu īss komentārs ir šāds. Tas, protams, pietiekami nesakarst un ir bezjēdzīgi to izmantot visu vīļu gludināšanai, plus vēl tas ir pārlieku stipr jāspiež. Tomēr= bonuss ir piedurkņu gludināšanā, kad ar milzīgo gludekli ir neiespējami tām pieļūt (nesagofrējot visu pārējo).

Vai es kādam to ieteiktu iegādāties? visticamāk ka nē.

Vispār man vajag konsultāciju par gludekļiem!

Un vēl vajag kādu seriālu, ko lūkot nosnstopā šujot. Paldies, par " Gossip Girl" ieteikumiem- noskatīts ir viss, gaidu nākamās sērijas. Nu tādu seriālu- filmu- lai viss ir skaisti, iekšējās peripētijas pat nav aktuālas.

 

Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: