fashionista

Jaunieguvumi

Okt. 13., 2008 | 01:24 pm
No:: fashionista

Te- http://klab.lv/~fashionista/25398.html jau rakstīju par to kā kleitas- sarafāna gala rezultāts iebremzējies dēļ idejas izšūt kādu rakstu uz muguras. Viss iebremzējās vēl vairāk, jo ar izšūšanu vien neapstājos- sagribējās pedantiski apstrādāt arī izšuvuma malas- ar mežģīņu pievienošanu un pērlītēm. Trakajiem piederot pasaule. Šis tiešām pieder pie vieniem no maniem trakākājiem un līdz ar to ilgākajiem darbiem.

Izšuvuma foto-->

Pateicoties vīrieša uzstājībai tiku arīdzan pie makten interesantas šujmašīnas. Vecas, tomēr šķietami labākas par manu esošo. Cēlā vārdā saucama par Ladu T132.

Un rau kādi pribambasi tai nāk līdzi-->

Pogcaurumiem, izšūšanai, malu atvīlēšanai utt. To visu nesaprast bez instrukcijas izlasīšanas, saprotams. Tā, ka man stāv priekšā ilgs process šīs aparatūras 'atkošanai'.

Un vēl kāds guvums, pats dārgākais un ilgāk lolotais sapnis-manekens ar maināmajiem izmēriem-->

Ak ja jūs zinātu manu laimi un prieku, ka nav jāsaliecas deviņos līkumos, lai radītu iešuves un visu pārējo. Uzvelkam šai rozīgi sārtajai dāmai ļifonu, pieregulējam savus ķermeņa apkārtmērus un aiziet. ahhh, tā ir bauda, es saku.

Brīva nedēļa, tas nozīmē, ka strādāju kā aptrakusi. Uztapināta platpiedurķu blūze, procesā rūtainas bikses ar augsto voidukli (atkal), tā pati kleita- sarafāns. Un tagad sēdīšos uz velosipēda, lai mistiskākajā audumu bodē (Spilī) atrasto biksēm pogas un kādu audumgabalu. Neba bail no tās bodes, bet gan velo. Aiiiiiiziiiet!!!!!!!!!!

 

Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: