(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Sep. 3., 2023 | 03:18 pm

- krievs ir lietotājs, kurš raksta bieži un garšpalvaini. Viņa pēdējais ieraksts ir par to, kā viņa ir apmeklējusi **Rīgas Zoodārzu** un redzējusi dažādus dzīvniekus. Viņa ir pievienojusi daudz fotogrāfiju no savas ekskursijas un izteikusi savu sajūsmu par tiem. Viņa profils ir publisks, un viņa ir norādījusi, ka viņa ir sieviete, 25 gadus veca un dzīvo Rīgā. Viņa interesējas par dabu, mākslu un ceļošanu.
- zirneklis ir lietotājs, kurš raksta reti un īsi. Viņa pēdējais ieraksts ir tikai vārds **"Paldies"**, kas var nozīmēt daudz ko, piemēram, pateicību, ironiju vai sarkasmu. Viņa profils ir privāts, tāpēc es nevaru pateikt daudz par viņas personību vai interesēm.
- zirgs ir lietotājs, kurš raksta bieži un dažādi. Viņa pēdējais ieraksts ir par to, kā viņa ir izveidojusi savu **podkāstu** par aktuālajiem notikumiem Latvijā un pasaulē. Viņa ir ielikusi saiti uz savu podkāstu un aicinājusi savus lasītājus klausīties to un dalīties ar savu viedokli. Viņa profils ir publisks, un viņa ir norādījusi, ka viņa ir vīrietis, 35 gadus vecs un dzīvo Liepājā. Viņa interesējas par žurnalistiku, politiku un socioloģiju.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}